Indicii Bursei de Valori București și-au continuat evoluția modesta care a caracterizat pana acum aceasta saptamana, inregistrand variații maxime de pana la ±0.6%, cu excepția BET-FI care a coborat cu aproape 1.4%.

SNP Petrom a fost din nou cea mai lichida companie, cu tranzacții in valoare de 1.6 milioane RON, urmata de SIF5 Oltenia cu 1.2 milioane RON; a treia companie dupa valoarea tranzacțiilor, SIF2 Moldova, nu a realizat decat 597 de mii RON.

In afara de Amonil, cele mai mari scaderi ale zilei, dintre companiile cu lichiditate semnificativa, au fost realizate de SIF-uri (SIF2 -2.13%, SIF1 -1.8%, SIF5 -1.74%) și de SNP Petrom (-2.11%), in timp ce la creșteri s-a detașat Banca Transilvania (+1.75%).

Valoarea totala a tranzacțiilor de pe piața BVB s-a menținut la cote extrem de reduse, cu tranzacții de acțiuni totalizand 6.45 milioane RON, carora li s-au adaugat tranzacții cu contracte futures EURRON in valoare de 742 de mii de RON. Pe piața RASDAQ s-au realizat tranzacții in valoare de 815 mii RON.