Jurnal bursier al WBS: Europa

de WBS     HotNews.ro
Vineri, 24 iulie 2009, 23:15 Economie | Burse

 documente
(25 Iul 2009) PDF, 124KB
Economia Marii Britanii a scazut in trimestrul al doilea cu 0.8%, de peste doua ori mai mult decat estimarile de -0,3% ale economiștilor. De asemenea, valoarea scaderii anuale a fost de 5,6%, cea mai mare de la inceperea colectarii datelor in 1955.

Sectorul construcțiilor s-a contractat cu 2,2% fața de Q1 și cu 14,7% fața de Q2 2008, cea mai mare scadere anuala de dupa 1948. Sectorul financiar și al serviciilor a inregistrat o scadere trimestriala de 0,7% conducand la un declin anual de 4,4%.

Indicele mediului de afaceri german publicat de institutul IFO a crescut in iulie la 87,3 de la 85,9 in iunie, mai mult decat așteptarile medii de 86,5 ale economiștilor, in condițiile in care valoarea de 82,2 inregistrata in martie a reprezentat un minim al ultimilor 26 de ani. Creșterea se bazeaza pe așteptarile de revenire a economiei germane in al treilea trimestru, dupa ce banca centrala a declarat ca trimestrul al doilea a adus doar o „contracție ușoara”.

Indicele compozit pentru sectoarele de producție și servicii din zona euro, publicat de Markit Economics, a crescut in iulie la 46,8 de la 44,6 in iunie.


Citeste mai multe despre   Material sustinut de Julius Meinl

Lori din Onești. Ador la Ploiești. Reportaj din culisele concertului Loredanei Groza

Care-i ideea? Ce se întâmplă cu artistul, nu orice artist, adevărat. Cum este Loredana Groza înaintea unui spectacol. Cum stăpânește necunoscutele? Inspirația pentru un nou concert în rutina unui turneu lung. Ore furate de somn, mereu cu valiza făcută. Vocea? Răcise. Și abia începuse “Ador”. Instalațiile video? Erau blocate între Constanța și Ploiești. Drumul era plin de răul vremii. Reportaj din turneul Ador, 11-25 martie 2018. Mâine veți citi un interviu cu Loredana Groza, luat în condiții de turneu.


89 vizualizari


Abonare la comentarii cu RSSESRI

Top 5 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.
hosted by
powered by
developed by
mobile version
Vineri