Indicii Bursei de Valori Bucuresti s-au aflat astazi in usoara depreciere. Astfel, dupa ce in deschidere indicele BET-FI scadea cu peste 2,5%, acesta a recuperat pana la final mare parte din pierderi, inchizand in scadere cu 0,23%.

Lichiditatea pe piata REGS a fost in scadere fata de primele zile ale saptamanii, la sectiunea BVB inregistrandu-se tranzactii in valoare totala de 24 milioane RON. Actiunile Broker Cluj au continuat sa aiba o lichiditate buna, cu un total tranzactionat de 1,1 milioane RON, dar evolutia actiunilor a mai slaba, acestea pierzand 0,84%.

Banca Comerciala Carpatica a anuntat ca de astazi a inceput perioada de exercitare a dreptului de preferinta al actionarilor existenti privind participarea la marirea de capital a bancii. Astfel, actionarii inscrisi in Registrul Actionarilor la data de 7 august au dreptul de a subscrie 13,91272 actiuni la un pret de 0,1 RON pe actiune pentru fiecare 100 actiuni detinute. Dreptul de preferinta se poate exercita pana la data de 25 septembrie.