Analiza WBS - Indicii BVB au inchis indecis, dupa ce in cursul zilei au avut cresteri de peste 1%

de WBS     WBS Holding
Marţi, 29 septembrie 2009, 19:30 Economie | Burse

 documente
Indicii Bursei de Valori București au avut astazi o evoluție in general pozitiva, cu creșteri de peste 1%, insa au inchis indecis, cu variații la sfarșitul sesiunii cuprinse intre -0,15% (BET, BET-FI) și 0,87% (BET-NG). Principalul factor negativ al zilei a fost evoluția acțiunilor Banca Transilvania, care au pierdut astazi 1,86%; acestora li s-au alaturat acțiunile Transgaz și Transelectrica, cu pierderi de 1,30%, respectiv 1,55%.

Principalul impuls de creștere a venit din partea acțiunilor Petrom, care s-au apreciat cu 1,92%, contribuind alaturi de Condmag (+8,70%) și Dafora (+14,29%) la evoluția pozitiva a indicelui BET-NG. Cel mai lichid instrument de pe secțiunea BVB a fost contractul EURRON cu scadența in decembrie 2009, care a realizat o valoare a tranzacțiilor de 7,43 milioane RON.

Piața de acțiuni a secțiunii BVB a inregistrat tranzacții in valoare totala de doar 19,9 milioane RON; acestora li s-au adaugat tranzacții pe piețele de obligațiuni și unitați de fond in valoare de 6,49 milioane RON, respectiv 207 mii RON. Pe secțiunea RASDAQ s-au inregistrat tranzacții in valoare de 3,21 milioane RON.


Citeste mai multe despre   Material sustinut de Julius Meinl

Lori din Onești. “Ador” la Ploiești. Reportaj din culisele concertului Loredanei Groza

Care-i ideea? Ce se întâmplă cu artistul, nu orice artist, adevărat. Cum este Loredana Groza înaintea unui spectacol. Cum stăpânește necunoscutele? Inspirația pentru un nou concert în rutina unui turneu lung. Ore furate de somn, mereu cu valiza făcută. Vocea? Răcise. Și abia începuse “Ador”. Instalațiile video? Erau blocate între Constanța și Ploiești. Drumul era plin de răul vremii. Reportaj din turneul Ador, 11-25 martie 2018. Mâine veți citi un interviu cu Loredana Groza, luat în condiții de turneu.


89 vizualizari


Abonare la comentarii cu RSSESRI

Top 5 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.
hosted by
powered by
developed by
mobile version
Vineri