Indicii Bursei de Valori București au inchis sedinta de astazi in usoara crestere, cel mai puternic avans inregistrandu-l indicele BET-FI, in crestere cu 1,02%. Dupa cateva zile consecutive de scadere, actiunile TLV au inchis sedinta de astazi in stationare, la 0,209 RON.

Printre componentii indicelui BET, evolutia cea mai spectaculoasa au avut-o actiunile Transelectrica, in crestere cu 2,29%, pana la 13,4 RON. La capitolul lichiditate s-au remarcat actiunile IMP, cu un total tranzactionaat pe piata de REGS de peste 4 milioane RON. Acestea au inchis in crestere puterinca, de 5,34%, pana la 0,69 RON. Lichiditatea pieței REGS s-a dublat fata de luni, totalul tranzacțiilor ajungand peste 21,6 milioane RON.

In piata DEALS au avut loc tranzactii cu actiuni BRD, SIF2, SIF3 si SIF5 in valoare totala de circa 4,6 milioane RON. Pe piața RASDAQ s-au tranzacționat acțiuni in valoare totala de 1,83 milioane RON. Pe piața de obligațiuni s-au tranzacționat titluri de stat cu valoare totala de 50,6 milioane RON.