Analiza WBS: Indicii BVB au inregistrat scaderi de peste un procent

de I.B.     HotNews.ro
Joi, 21 ianuarie 2010, 20:59 Economie | Burse

 documente
(21 Ian 2010) PDF, 267KB
Indicii Bursei de Valori București au inregistrat astazi scaderi de peste un procent, revenind in ton cu tendințele descendente de pe piețele internaționale. Indicele BET-FI a realizat cele mai mari fluctuații, cu un minim al zilei de 27394.76 (-1.97%) de la care a revenit apoi pana in apropierea valorii de referința pentru a incheia sesiunea in scadere cu 0.90% la 27694.27 de puncte.

Indicele ROTX a suferit cea mai mare scadere procentuala, de 1.16%, in urma evoluției negative a companiilor financiare ― Banca Transilvania (-2.25%), Erste Group Bank (-1.12%), BRD (-0.70%).

Alaturi de acestea, la scaderile inregistrate de indici a mai contribuit și Rompetrol Rafinare, care a coborat astazi cu 2.19%. Lichiditatea secțiunii BVB a fost in scadere astazi, piața de acțiuni realizand tranzacții cu un total de 15.19 milioane RON.

Pe secțiunea RASDAQ lichiditatea a crescut abrupt la 16.14 milioane RON in urma a doua tranzacții de pe piața DEAL BER (Prodlacta SA Brașov, 12.11 milioane RON și Electromagnetica SA București, 910 mii RON) și a unei tranzacții pe piața XDEAL BER (Agromec SA Cocora, 1.71 milioane RON).


Citeste mai multe despre   Material sustinut de Julius Meinl

Lori din Onești. “Ador” la Ploiești. Reportaj din culisele concertului Loredanei Groza

Care-i ideea? Ce se întâmplă cu artistul, nu orice artist, adevărat. Cum este Loredana Groza înaintea unui spectacol. Cum stăpânește necunoscutele? Inspirația pentru un nou concert în rutina unui turneu lung. Ore furate de somn, mereu cu valiza făcută. Vocea? Răcise. Și abia începuse “Ador”. Instalațiile video? Erau blocate între Constanța și Ploiești. Drumul era plin de răul vremii. Reportaj din turneul Ador, 11-25 martie 2018. Mâine veți citi un interviu cu Loredana Groza, luat în condiții de turneu.


117 vizualizari


Abonare la comentarii cu RSSESRI

Top 5 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.
hosted by
powered by
developed by
mobile version
Vineri