Dan Paul, presedintele Asociatiei Brokerilor si vicepresedinte al CA al BVB, va candida pentru functia de presedintele al Consiliului de Administratie al bursei de la Bucuresti, potrivit Mediafax. Pentru a putea candida la functia de presedinte al BVB, Dan Paul va demisiona din functia de administrator la firma THR Marea Neagra, pentru a respecta astfel prevederile CNVM potrivit carora un administrator al unei burse nu poate sa fie membru al CA la o companie listata.

Pana in prezent, pentru pozitiile de membri ai Consiliului de Administratie al Bursei si-au depus candidatura Ciprian Zah, reprezentant al SSIF Broker, si directorul Corporate Affairs al Electrica, Eugen Bradean. Consiliul de Administratie al BVB este format din presedinte si opt membri.

In prezent, din Consiliul de Administratie al Bursei fac parte Stere Farmache, presedintele CA, Dan Paul si Sergiu Ovidiu Pop, in calitate de vicepresedinti, Mircea Botta, Dana Mirela Ionescu, Rares Nilaa, Adrian Manaila, Octavian Molnar si Liviu Giugiumica.