Indicii Bursei de Valori Bucuresti au realizat astazi evolutii mixte, terminand sesiunea de tranzactionare cu o plaja modesta de variatii aflata intre scaderi de trei sferturi de procent si cresteri de un sfert de procent. Indicele BET-FI al societatilor de investitii financiare a inregistrat din nou cea mai mare scadere procentuala, coborand cu 0.74% pana la 21962.06 puncte in urma unei sesiuni in care din componenta sa doar actiunile SIF5 Oltenia (+0.76%) au reusit o evolutie pozitiva.

Indicele energetic BET-NG a coborat la randul sau cu 0.32% dupa ce in a doua parte a zilei crescuse temporar cu 0.66%, scaderile actiunilor Rompetrol Rafinare (-3.63%) si Transgaz (-1.11%) compensand efectul cresterii realizate de actiunile OMV Petrom (+2.42%). Indicele BET a realizat cea mai mare crestere a zilei, de 0.23%, alaturi de titlurile OMV Petrom doar cele BRD (+0.83%) si Azomures (+1.04%) reusind evolutii pozitive.

Valoarea tranzactiilor cu actiuni de pe sectiunea BVB a fost astazi de 15 milioane de lei, in timp ce piata de obligatiuni a totalizat 5 milioane de lei. Pe sectiunea RASDAQ totalul zilei a fost de 404 mii de lei.