"​Miercuri 15 decembrie 2010 a avut loc la Sibiu Adunarea Generală Ordinară a Acţionarilor Sibex, unde au fost luate următoarele hotărâri: aprobarea cu 84.8132% voturi a revocării actualilor membri ai Consiliului de Administraţie al S.C. B.M.F.M. S.A. si aprobarea alegerii unui nou Consiliu de Administraţie al S.C. B.M.F.M. S.A. pe perioada de mandat rămasă, compus din următorii membri: Simionescu Dan, Ionescu Anton, Ancuţa Teodor, Filimon Gabriel si Ivan Bogdan", se arata intr-un comunicat al bursei sibiene.

Potrivit documentului citat, actionarii au mai aprobat tabelul de tarife practicate de SC. BMFM SA pentru cursurile pe care le organizează; modificarea unor tarife şi comisioane percepute de SC BMFM SA pe piaţa reglementată la vedere şi pe piaţa reglementată de instrumente financiare derivate administrate de SC BMFM SA; modificarea regulamentului S.C. B.M.F.M. S.A. nr. 7 privind organizarea, funcţionarea si tranzacţionarea în cadrul sistemului alternativ de tranzacţionare administrat de S.C. B.M.F.M. S.A.; împuternicirea lui Ancuţa Teodor cu semnarea hotărârilor Adunării Generale Ordinare ale Acţionarilor SC BMFM SA din data de 15 decembrie 2010 şi efectuarea tuturor formalităţilor prevăzute de legislaţia în vigoare pentru ducerea la îndeplinire a tuturor hotărârilor Adunării Generale a Acţionarilor SC BMFM SA din data de 15 decembrie 2010.

"După Adunarea Generală, noii membri ai Consiliului s-au întrunit în vederea alegerii preşedintelui CA. Pe această funcţie a fost ales Dl. Teodor Ancuţa, conform, deciziei CA nr. 351/15.12.2010. In cadrul AGEA a fost luata decizia schimbării denumirii societăţii din S.C. BURSA MONETAR-FINANCIARĂ ŞI DE MĂRFURI S.A. SIBIU (SIBIU MONETARY, FINANCIAL AND COMMODITIES EXCHANGE) PRESCURTAT BMFM (SIBIU MF&C EXCHANGE) SA în S.C. SIBEX - SIBIU STOCK EXCHANGE S.A. (engl. SIBEX - SIBIU STOCK EXCHANGE) prescurtat S.C. SIBEX S.A. (engl. SIBEX)", se mai arata in documentul furnizat de Sibex.