Analiza WBS: Indicii BVB, o sesiune de evolutii predominant negative

de I.B.     HotNews.ro
Miercuri, 2 martie 2011, 23:33 Economie | Burse

 documente
(02 Mar 2011) PDF, 270KB
Indicii Bursei de Valori Bucuresti au realizat astazi o sesiune de evolutii predominant negative, in ton cu cele ale pietelor vest-europene, doar indicele BET-FI reusind sa revina pana la o inchidere peste nivelul de referinta. Indicele energetic BET-NG a suferit cea mai importanta scadere, de 0.88%, nici una dintre componentele sale neterminand ziua in crestere. Indicele BET a scazut cu 0.48% pana la 5765.13 puncte, datorita in principal actiunilor energetice (OMV Petrom -0.73%, Condmag -4.27%, Transelectrica -0.78%).

 La scaderea de 0.56% a indicelui ROTX a contribuit de asemenea declinul titlurilor Erste Group Bank (-1.39%).

Indicele BET-FI a avansat cu 0.50% pana la 23740.24 puncte, dupa ce dintre componentele sale doar SIF5 Oltenia (-0.48%) a incheiat sesiunea in scadere, iar SIF3 Transilvania a realizat cel mai mare avans zilnic, de 1.38%.

Valoarea tranzactiilor cu actiuni de pe sectiunea BVB a scazut pana la 28,57 milioane de lei, iar pietele de obligatiuni si produse structurate au totalizat 5, respectiv 1.77 milioane de lei. Pe sectiunea RASDAQ valoarea tranzactiilor cu actiuni a fost de 481 de mii de lei.
Material sustinut de Julius Meinl

Lori din Onești. Ador la Ploiești. Reportaj din culisele concertului Loredanei Groza

Care-i ideea? Ce se întâmplă cu artistul, nu orice artist, adevărat. Cum este Loredana Groza înaintea unui spectacol. Cum stăpânește necunoscutele? Inspirația pentru un nou concert în rutina unui turneu lung. Ore furate de somn, mereu cu valiza făcută. Vocea? Răcise. Și abia începuse “Ador”. Instalațiile video? Erau blocate între Constanța și Ploiești. Drumul era plin de răul vremii. Reportaj din turneul Ador, 11-25 martie 2018. Mâine veți citi un interviu cu Loredana Groza, luat în condiții de turneu.


135 vizualizari


Abonare la comentarii cu RSSESRI


Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.
hosted by
powered by
developed by
mobile version
Sâmbătă