Actiunile Oltchim Ramnicu Valcea continua sa se afle si marti in atentia investitorilor de la Bursa de Valori Bucuresti, unde, cu jumatate de ora inainte de inchiderea sedintei de tranzactionare, au avut loc tranzactii cu 8,8% din actiunile societatii. La ora 15:53, pe piata Deal a BVB au avut loc cinci tranzactii cu actiunile Oltchim prin care s-au transferat 30,2 milioane de actiuni, la un pret de 0,45 lei/titlu.

Valoarea totala a celor cinci tranzactii a fost de 13,59 milioane de lei.

"Interesul in crestere pentru titlurile Oltchim, manifestat intr-o crestere accelerata a cotatiei bursiere, s-a materializat in sedinta de azi prin efectuarea unor tranzactii semnificative care au generat volume de circa 10% din capitalul societatii. Evolutia Oltchim vine sa sublinieze interesul in crestere fata de piata bursiera romaneasca pe fundalul cresterii semnificative a lichiditatii bursiere in ultimele saptamani", a declarat Alin Brendea, director de operatiuni al Prime Transaction, intr-un comunicat de presa.

Actiunile Oltchim au inchis sedinta de marti cu o apreciere de 10,19% si un pret de 0,4540 lei/unitate. Treanzactiile de pe piata Regular s-au ridicat la 1,74 milioane de lei.