KPMG Romania a numit doi noi parteneri incepand din data de 1 octombrie, respectiv Madalina Racovitan, partener Divizia Consultanta Fiscala, si Speranta Munteanu, partener Divizia Consultanta Financiara - Tranzactii si Restructurari, se arata intr-un comunicat al companiei. De asemenea, tot incepand cu data de 1 octombrie, KPMG a numit si patru noi directori in cadrul diviziilor sale.

Noii Directori sunt Daniela Oprescu, director Divizia Consultanta Fiscala - Servicii fiscale pentru expatriati, Teodora Alecu, director Divizia Consultanta Fiscala - Preturi de transfer, Mihai Rada, director Consultanta in management, sectorul Tehnologie, Media si Telecomunicatii, si Cristian Itu, director Consultanta in management si Sector Public.

KPMG este o retea globala de firme de servicii profesionale care furnizeaza servicii de audit, consultanta fiscala si in domeniul afacerilor. Compania isi desfasoara activitatea in 150 de tari si are 138.000 de angajati in firmele membre din intreaga lume. Societatile independente membre ale retelei KPMG sunt afiliate la KPMG International Cooperative, o entitate elvetiana.

In Romania si Republica Moldova, KPMG isi desfasoara activitatea in cadrul celor sase birouri din Bucuresti, Cluj-Napoca, Constanta, Iasi, Timisoara si Chisinau. Numarul total al angajatilor din Romania si Republica Moldova este de peste 600 de angajati si parteneri, atat cetateni romani cat si straini.