Pe 26 - 27 octombrie are loc cea de-a 13-a editie Angajatori de TOP. In cele doua zile ale evenimentului vor participa peste 90 de companii din domeniile: IT&C, outsourcing, FMCG, financiar-bancar, inginerie, retail, audit si consultanta.

Angajatori de TOPFoto: Catalyst Solutions

Diversitatea oportunitatilor de cariera, numarul si dimensiunea companiilor participante, cele peste 25 ore de conferinte si workshopuri sustinute de reprezentati ai companiilor prezente, definesc evenimentul Angajatori de TOP ca fiind cel mai mare la nivel national.

In functie de numarul companiilor participante, top 5 cele mai bine reprezentate domenii sunt: IT si telecom, outsourcing (BPO), bunuri de larg consum, financiar-bancar si inginerie. Alaturi de acestea vor fi prezente si companii din domeniile: retail, audit si consultanta.

  • IT si Telecom - 38%
  • BPO - 13%
  • FMCG - 10%
  • Banking&Finance - 10%
  • Inginerie - 7%
  • Others - 22%

Angajatori de TOP 2012

Angajatori de TOP 2012

Foto: Catalyst Solutions

Printre companiile prezente in aceasta toamna, putem mentiona: Vodafone, ENEA, 1&1 Internet Development, Samsung Electronics Romania, Intel, Microsoft, Ursus Breweries, Bearing Point, Ubisoft, Cegeka, Luxoft, Ixia, Route 66, Infineon, IBM, Dell, BCR, BRD - Groupe Société Générale, Bitdefender, Stefanini, Freescale, Oracle, TeamNet Collaborate, Endava, Accenture, HP, Computer Generated Solutions, Genpact, Grup Renault Romania, Adrem Invest, Raiffeisen Bank, ING Asigurari de Viata, ProCredit Bank, JTI, L’Oreal Romania, British American Tabaco, McDonald's Romania, Ernst&Young, Lidl.

Cele peste 3000 de oportunitati de cariera sunt adresate atat persoanelor cu experienta, studentilor cat si proaspat absolventilor. In ceea ce priveste profilul candidatului, angajatorii urmaresc pe langa competentele de specialitate si nivelul de adaptabilitate la echipa, flexibilitatea si abilitatile de comunicare. De asemenea cunoasterea a cel putin unei limbi straine creste sansele unui candidat in obtinerea jobului dorit. Cele mai cautate limbi straine sunt: engleza, germana, franceza, spaniola, italiana, olandeza, suedeza, portugheza.

Pe parcusul celor doua zile cei peste 15.000 de vizitatori asteptati la eveniment care vor avea sansa:

  • sa interactioneze cu reprezentanti ai companiilor participante;
  • sa aplice la pozitiile deschise in cadrul evenimentului;
  • sa participe la studii de caz, seminarii si workshopuri de cariera;
  • sa se informeze despre programele de internship si management trainee ale companiilor participante;

Pentru pozitiile deschise candidatii pot aplica cu un singur CV BarCODE. Testata pentru prima data la editia din primavara a evenimentului, aceasta modalitate s-a dovedit a fi foarte eficienta si usor de accesat de catre candidati. Tot ce trebuie sa faca este sa intre in contul personal de pe www.hipo.ro (sau sa isi creeze unul nou, in cazul in care nu il au deja). Din contul lor vor selecta iconita de descarcare CV BarCODE pentru Angajatori de TOP, iar apoi il vor printa intr-un singur exemplar pentru evenimentul Angajatori de TOP.

Pentru mai multe detalii despre evenimentul Angajatori de TOP va invitam sa accesati microsite-ul special creat pe www.hipo.ro

Accesul publicului la eveniment va fi permis vineri 26 octombrie, in intervalul 10:00 - 18:00 si sambata 27 octombrie, in intervalul 10:00 - 17:00, la Sala Palatului, Bucuresti.