Compania germana Bosch incepe angajarile pentru noua sa fabrica de la Jucu. In primul rand cauta ingineri, atat pentru centrul de cercetare de la Cluj, cat si pentru unitatea de productie de la Jucu. Acestia vor fi trimisi la specializare in fabricile Bosch din Franta, Germania sau Ungaria, anunta compania.

Pana la sfarsitul anului viitor, 325 de persoane vor fi selectate ca sa lucreze in productia de echipamente electronice pentru industra auto. Posturile libere sunt postate pe site-ul companiei, dar si pe site-urile unor societati specializate in recrutarea de personal.

In acest moment, grupul Bosch are in Romania trei unitati in Bucuresti, Blaj si Timisoara cu 1.400 de salariati in total. Bosch s-a angajat sa investeasca aproape 80 de milioane de euro la Jucu si sa angajeze 2.000 de oameni, in urmatorii ani.

La inceputul lunii mai anul acesta, grupul Bosch a inceput constructia unei noi fabrici la Cluj, destinata productiei si dezvoltarii unitatilor electronice de comanda pentru industria auto. Fabrica ar urma sa fie gata in a doua jumatate a anului 2013.