Piata speakerilor in Romania si-a marit dimensiunile de la un an la altul, in ultimii ani prinzand parca aripi atat zona de dezvoltare personala cat si zona de business.Evenimentele educationale pe antreprenoriat, vanzari si dezvoltarea afacerilor au luat si ele avant , inregistrand un numar din ce in ce mai mare de participanti. Dintre acestea cel care s-a remarcat pe piata ca fiind cel mai profesionist, divers si accesat s-a dovedit a fi, fara indoiala, Business Days, care aduce in orasele principale din Romania tot mai multi participanti, speakeri de cel mai inalt calibru si parteneri pe masura.

HotNews.roFoto: Hotnews

Daca pana nu demult , barbatii erau cei care dominau clasamentul preferintelor participantilor si fanilor acestui tip de evenimente din tara, iata ca la sfarsitul lui 2012, organizatorii lansau un poll ce avea sa claseze pe primul loc in preferintele romanilor o femeie speaker, intrata doar de acest an in circuitul BD ca speaker, la numai 32 de ani!

Se numeste Diana Vitan, a fost ucenica speaker-ului international Paul Martinelli timp de doi ani, dupa care a devenit teaching partner pentru celebrul orator. La inceputul anului 2012 a lansat propria companie de consultanta. Diana a surclasat peste 100 de oratori din tara, iar acum se afla intr-o lupta pentru mentinerea primei pozitii in topul clasamentului care va avea un rezultat final in 11 decembrie.

A patra editie Business Days a acestui an va avea loc la Bucuresti, in perioada 12-13 decembrie si va premia primii trei speakeri romani a lui 2012, votati de public. Timisoreanca se afla in acest moment in fruntea celor 15 candidati (printre care se numara Bogdan Comanescu, Andy Szekely, Octavian Pantis, Florentin Banu etc) cu cele mai multe voturi adunate pana in prezent, unde spera sa si ramana.