Fundatia Romanian Business Leaders lanseaza prima sesiune a programului Ateliere de Antreprenoriat. Timp de 7 ateliere de o zi, o data la doua saptamani, sambata, de la 9 la 17, tinerii antreprenori vor diseca ideea proprie de business din (cel putin) 7 unghiuri diferite, alaturi de antreprenori si lideri marcanti din businessul romanesc. Programul este conceput de antreprenori pentru antreprenori si isi propune ca, prin practica si discutii directe cu antreprenori, cei implicati in program sa obtina incredere, curaj si ingredientele necesare ca sa dezvolte o afacere solida.

Concurs antreprenoriFoto: RBLS

Fiecare zi de atelier include 4 ore de training practic si 3 ore de discutii cu antreprenori si lideri din business.

Programul cuprinde 7 Ateliere:

1. Ingrediente de antreprenoriat 13 aprilie 2013

"Marile minti au teluri, celelalte au dorinte". Washington Irving

2. Creativitate si inovare 27 aprilie 2013

“You can't use up creativity. The more you use, the more you have.” Maya Angelou

3. Definirea afacerii si avantaj competitional 11 mai 2013

Daca nu stii in ce port vrei sa ajungi, nici un vant nu este favorabil. Seneca

4. Marketing si pozitionare 25 mai 2013

"Antreprenorul cauta intotdeauna schimbarea, raspunde la ea si o exploateaza ca pe o oportunitate." Peter F. Druckner

5. Vanzare si negociere 8 iunie 2013

"In afaceri nu primesti ce meriti, ci ceea ce negociezi." Karrass Chester L.

6. Antreprenoriat in practica 22 iunie 2013

Experienţa este numele pe care fiecare îl dă greşelilor sale. Oscar Wilde

7. Despre oameni 6 iulie 2013

Sa formezi o echipa este doar inceputul, sa ramai impreuna este progresul, sa lucrezi impreuna este succesul. Henry David Thoreau

In cadrul programului participantii vor interactiona, printre altii, cu Veronica Savanciuc (Lowe&Partners Group), Cristian Nacu (Enterprise Investors), Radu Georgescu (Gecad), Sergiu Negut (SVP Consult), Silviu Hotaran (GKTI Semper Human), Dan Humelnicu (ROSS Consultants), Daniela Cretu (John Maxwell Team), Catalin Grigorescu (BPV Grigorescu Stefanica), Adela Jansen (BRD), Sorin Tranca (Friends Advertising), Angela Rosca (TaxHouse), Lucian Butnaru (Zebra Pay), Manuela Furdui (FinExpert), Remus Benta (Benta Group), Virginia Otel (Garanti Leasing), Mariuca Talpes (Intuitext), Radu Manolescu (K.M.Trust & Partners ), Victor Dragomirescu (Romanian Software), Daniel Timofei (Rosegur).Leonard Gherghina, Eugen Voicu (Aviva), Virginia Otel (Garanti Group).

20 de traineri si aproape 50 de lideri din mediul de business, totalizand zeci de ani de experienta, sunt implicati in proiect voluntar. Acest lucru a permis ca investitia cursantilor pentru aceste sesiuni sa fie de doar 220 RON pentru fiecare din cele 7 module, cu un discount de 7% pentru achizitionarea intregului pachet. Prin aceasta ei doresc sa-si aduca aportul la dezvoltarea antreprenoriatului romanesc.

Primul Atelier ii are ca invitati pe Silviu Hotaran, Radu Manolescu si Radu Georgescu.

Locurile sunt limitate la 25. Criteriul de selectie principal este ideea de business. Pentru a participa in program, cei interesati trebuie doar sa sa trimita un e-mail la ateliere@rbls.ro, in care sa prezinte ideea de business si sa lase datele de contact.

Mai multe informatii se gasesc online aici.