​In perioada 12-13 aprilie va avea loc cel mai mare targ de cariera la nivel national, Angajatori de TOP. Editia cu numarul 14 le ofera vizitatorilor oportunitatea de a aplica la3200 de pozitii deschise. Pentru a-si creste sansele de a obtine unul dintre joburile disponibile la Angajatori de TOP, le recomandam candidatiilor sa se informeze pewww.hipo.rodespre companiile participante si sa se inscrie la workshop-uri si conferinte unde vor primi informatii utile despre dezvoltarea lor profesionala.

Angajatori de TOP 2013Foto: www.hipo.ro

Topul domeniilor reprezentate in functie de numarul companiilor prezente la eveniment sunt: IT, FMCG, Audit&Consultanta, Inginerie, BPO, financiar-bancar. In ceea ce priveste departamentele pentru care companiile vor recruta in aceasta primavara sunt: dezvoltare software, suport IT, vanzari, productie, HR, financiar, administrativ, marketing etc.

In cele doua zile ale evenimentului sunt asteptati peste 15 000de candidati, profesionisti cu pana la 7 ani de experienta, dar si studenti si proaspat absolventi care pot aplica atat pentru joburile deschise dar si pentru programele de internship si management trainee oferite de cele peste 90 de companii participante.

Angajatori de TOP

Sursa: www.hipo.ro

Printre companiile prezente in aceasta primavara putem mentiona: Accenture, Renault Romania, 1&1 Internet Development, Raiffeisen Bank, BRD - Groupe Société Générale, Intel, JTI România, Computer Generated Solutions, Bitdefender, ING Asigurări de Viaţă, Nestlé România, IBM, Philip Morris, HP, Oracle, Microsoft, Romtelecom, PepsiCo. Intra pe www.hipo.ro pentru lista completa a companiilor participante.

Pentru pozitiile deschise, candidatii pot aplica cu un singur CV BarCODE. Implementata pentru prima data in primavara 2012, aceasta modalitate inovativa s-a dovedit a fi foarte eficienta si usor de accesat, ideea fiind preluata si de alte evenimente de cariera din Romania. Tot ce trebuie candidatii sa faca este sa intre in contul personal de pewww.hipo.rosau sa isi creeze unul nou, in cazul in care nu il au deja. Din contul lor vor selecta iconita de descarcare CV BarCODE pentru Angajatori de TOP, iar apoi il vor printa intr-un singur exemplar pentru evenimentul Angajatori de TOP.

Noutatea evenimentului cu numarul 14 Angajatori de TOP o reprezinta lansarea editiei virtuale in perioada 24 -27 aprilie. Pornind de la editia fizica a evenimentului am creat o platforma online care va oferi vizitatorilor oportunitatea de a interactiuna direct cu reprezentantii companiilor si de a afla mai multe informatii despre joburile pentru care pot aplica. Evenimentul va avea loc la nivel national si le ofera candidatilor din toata tara sansa sa viziteze evenimentul Angajatori de TOP.

Pentru editia din 12-13 aprilie, accesul publicului va fi permis vineri, in intervalul 10:00 – 18:00 si sambata, in intervalul 10:00 – 17:00, la Sala Palatului, Bucuresti.