Leadership Concert este un program inovativ de leadership si management, un regal de leadership, muzica si inspiratie, organizat in premiera in Romania. Evenimentul va avea loc la Ateneul Roman pe 24 Aprilie, in fata unui auditoriu format din 750 de reprezentati de top ai mediului de afaceri si social din Romania.

Concert de LeadershipFoto: www.leadershipevents.ro

Leadership Concert are ca obiectiv sa inspire liderii si managerii sa isi organizeze echipa in armonie cu muzica si cultura organizatiilor in care activeaza si, precum o orchestra, sa atinga excelenta profesionala si personala.

Invitatul special al serii este Maestrul Giorgio Fabbri - un muzician de exceptie (dirijor de orchestra, interpret si compozitor) si un renumit trainer, expert in dezvoltarea leadership-ului.

Maestrul Fabbri s-a dedicat studierii si dezvoltarii unui model particular care reuneste muzica si leadership-ul in business, ce a rezultat intr-un prim model teoretic, metoda "Sound Genius", directionata in mod specific spre formarea in leadership si management, cu aplicatii in dezvoltarea personala si profesionala. Peste 10.000 de oameni au intrat in contact cu metoda Sound Genius in cursuri sau evenimente, in reuniuni si conventii, conduse de Giorgio Fabbri in cadrul Universitatilor din Ferrara, Siena, Padova, Napoli, Florenta, Universitatea Luiss din Roma, Universitatea Politehnica din Milano, sau Organizatiilor Corporative Publice si Private (printre care Bayer, Abbott, Sanofi-Avensis, Wind, Calzedonia, Wella, Davines s.a.).

Sub bagheta Maestrului Giorgio Fabbri (dirijor, compozitor, muzician) si trainer in leadership, lideri de top din business, din mediul social si al artelor, vor interpreta in fata auditoriului prezent partitura viziunii lor asupra elementelor definitorii ale unui adevarat lider, si vor prezenta factorii cheie in motivarea echipelor care tintesc performante de exceptie.

Acesti lideri sunt:

  • Dan Pascariu - Presedinte Unicredit Tiriac Bank si Tarom 
  • Raed Arafat - Secretar de Stat, Ministerul Sanatatii, fondator al serviciului de ambulanta SMURD  
  • Leslie Hawke - Presedinte Asociatia OvidiuRO, o asociatie dedicata sustinerii copiilor din familii defavorizate si de romi pentru participarea la programe de educatie pre-scolara 
  • Radu Georgescu - Presedinte si fondator GECAD Group  

Inspiratia muzicala a Concertului de Leadership va fi asigurata de 2 artisti exceptionali intr-un turnir al instrumentelor care vor puncta fiecare speech de leadership:

  • Alexandru Tomescu, violonist de renume mondial, castigator al premiului Stradivarius Elder-Voicu, si un fervent activist social, Ambasador al Asociatiei Hope and Homes for Children, si 
  • Nicolae Dumitru - pianist recunoscut in Romania si pe plan international, fondator al unui program social de gasire a talentelor muzicale in randul copiilor provenind din familii sarace  

Este placerea noastra ca in calitate de partener al acestui eveniment sa va oferim voua, tuturor cititorilor HotNews.ro, posibilitatea de a participa la acest eveniment deosebit si sa beneficiati de o oferta speciala pentru inscrierea la eveniment pana la data de 7 Aprilie !* Profitati de aceasta oferta,inregistrandu-va ACUM pewww.leadershipevents.ro.

Prin participarea la Leadership Concert, veti contribui direct la misiunea sociala a evenimentului, 5% din toate incasarile urmand a fi donate catre 2 asociatii dedicate sprijinului si dezvoltarii programelor educationale pentru copii: Hope and Homes for Children Romania (www.hhc.ro) si Asociatia OvidiuRO (www.ovid.ro)

Pentru cei care sunteti interesati sa achizitionati mai multe bilete, pentru echipa voastra de management sau pentru a va invita clientii premium la acest eveniment de gala, va oferim posibilitatea de a opta pentru pachete de bilete la preturi preferentiale fata de cele de lista. Pentru mai multe detalii, va rugam sa o contactati pe Andrada Bucur, la andrada.bucur@leadershipevents.ro, telefon: 0740 224 569.

De ce este obligatoriu sa participati la Leadership Concert?

Beneficii:

  • O ocazie extraordinara de a intelege si deprinde tehnicile pentru a deveni un virtuoz in arta leadership-ului 
  • O unica oportunitate de a intelege importanta acordarii fiecarui membru al echipei la muzica si sunetul organizatiei 
  • Veti afla cum sa organizati echipe dedicate si aliniate strategic pentru atingerea obiectivelor organizationale, si 
  • Cum sa insuflati pasiune echipei pentru a atinge obiective extraordinare, si 
  • Cum construim o viziune de impact si cum o comunicam intern pentru a alinia toata echipa in vederea atingerii ei 
  • Descoperirea impactului inteligentei muzicale asupra eficientei personale si asupra inteligentei emotionale 
  • Veti descoperi cum a functionat mintea unor genii muzicale, veti descoperi strategiile folosite pe care le puteti transfera apoi in viata profesionala si personala; 
  • Astfel, veti invata 4 stiluri de leadership: Bach (SPECIALISTUL);  Mozart (EXPLORATORUL); Brahms (INOVATORUL) si  Charlie Parker (INVENTATORUL); 
  • O seara muzicala de exceptie cu Alexadru Tomescu, Nicolae Dumitru, sub bagheta Maestrului Giorgio Fabbri. 
  • O ocazie de recunoastere a talentelor din organizatie 
  • Eveniment de networking de inalta clasa  
  • O ocazie de a va invita clientii premium la un eveniment extraordinar  
  • Oferirea unui cadou unic de Paste celor mai meritorii angajati si clienti  

In speranta ca veti aprecia acesta invitatie si veti fi alaturi de noi la Concertul de Leadership in seara de 24 Aprilie, va asteptam cu drag!

Toate detaliile legate de Leadership Concert le puteti regasi pewww.leadershipevents.ro.

Leadership Concert este un eveniment oferit de Expense Reduction Analysts si European Professional Women Network, si este sustinut de Accenture, ICAP Romania, DCTAX, New Kopel, Rose Mary si Zenonni, in calitate de sponsori. ​