In perioada 24-27 aprilie, pe www.hipo.ro are loc editia virtuala a celui mai mare eveniment de recrutare la nivel national, Angajatori de TOP. Evenimentul este adresat atat persoanelor cu experienta cat si studentilor si absolventilor. Oportunitatile de cariera disponibile in cadrul targului virtual de cariera Angajatori de TOP sunt deschise in Bucuresti, Timisoara, Iasi, Cluj Napoca si Brasov dar si in alte orase. Joburile pentru care candidatii interesati pot aplica sunt in domeniile: IT, Telecom, FMCG, productie, inginerie si outsourcing, iar pana pe 27 aprilie, joburile oferite de angajatori vor fi actualizate permanent.

Stand VirtualFoto: Catalyst Solutions

Candidatii interesati sa participe la editia virtuala Angajatori de TOPpot intra aici

La eveniment pot participa candidati din toata tara. Tot ce trebuie sa faca este sa isi creeze un cont si un CV pe portalul de cariera www.hipo.ro Dupa logarea pe www.hipo.ro vor putea accesa platforma evenimentului Angajatori de TOP care le permite sa discute cu specialistii HR, sa participe la conferinte online si sa aplice la job-urile oferite de angajatori din toata tara.

Cateva dintre companiile care participa la eveniment sunt: Renault Romania, Oracle Romania, Philip Morris Trading, Brainspotting, PepsiCo, Thales Systems, Emerson, Webhelp, NoBug, Genpact, Continental, Schaeffler Technologies, Emag, Netop, King, Voxility, Hilti Romania, Misys, Macadamian, Adecco, Namco Bandai Romania, Ericsson, HP, Schneider Electric, L’Oréal Romania, JTI, Unilever, Cosmote, HTSS - High Tech Systems&Software, Freescale Semiconductor, McDonald’s Romania, Stefanini, Veo Finance, Intel.

In cadrul evenimentului Angajatori de TOP virtual, candidatii pot aplica la 3000 de oportunitati de cariera, iar studentii la programe de internship & trainee. Printre companiile care recruteaza pentru astfel de programe amintim: PepsiCo (Butterfly Effect Internship Program 2013), Genpact (Students & Fresh Graduates GATEWAY Program career opportunity in Bucharest and Cluj), Misys (Misys Development Bootcamp), L’Oréal Romania (Pépinière Marketing, Pépinière Comercial, Sales Suport Internship), JTI (JTI Internship Program), Unilever (Summer Internship, Unilever Future Leaders Programme), Freescale Semiconductor (Program de internship), McDonald’s Romania (Management Trainee), Stefanini (Stefanini ADC Internship Program 2013).

Accesul la evenimentul virtual Angajatori de TOP este posibil 24h din 24h in perioada 24-27 aprilie, iar sesiunile de interactiune cu o parte dintre companii se vor realiza in intervalul orar 10.00 – 17.00

Mai multe detalii despre editia virtuala Angajatori de TOP sunt disponibile pe www.hipo.ro