Sparkware Technologies, companie multinationala care activeaza pe piata IT, a deschis in cursul aceastei saptamani un centru de dezvoltare software in Bucuresti. Noul sediu este in zona de birouri din AFI Business Park, iar conducerea companiei planuieste extinderea echipei de la 30 de angajati, in prezent, la 150 in urmatorul an.

SparkwareFoto:

Urmatoarea perioada va fi marcata de o campanie intensiva de recrutare, iar cateva dintre pozitiile deschise pentru noul centru din Bucuresti sunt: ingineri QA si dezvoltatori pentru tehnologii precum .NET, Flash, ASP.NET, SQL, PHP, C++, HTML5.

Compania ofera servicii de dezvoltare software pentru companii de divertisment online. Sparkware Technologies dezvolta si administreza principalele elemente online, precum dezvoltarea software a infrastructurii de platforme online, backend, unelte de back office, procesari de plati, sisteme de CRM, platforme de ERP si e-Payment, management de risc si clienti SW.

In plus fata de celelalte companii de dezvoltare software existente pe piata din Romania, in cadrul echipei Sparkware sunt create produse foarte complexe, utilizand cele mai noi tehnologii Windows based, aspect foarte apreciat de persoanele care isi doresc sa isi dezvolte o cariera in software development.

Atmosfera de lucru si stabilirea unui echilibru intre viata personala si profesionala fac parte din cultura companiei “Suntem responsabili pentru angajatii nostri, le oferim un spatiu de munca prietenos unde oamenii sunt provocati si motivati sa performeze, unde sclipirea si creativitate sunt apreciate, compensatia este corecta iar balanta intre viata familiala si cea profesionala este respectata. Dezvoltarea personala este incurajata iar in ceea ce priveste avansarea in cadrul companiei, aceasta se bazeaza exclusiv pe merit. Noi investim in dezvoltarea angajatilor nostri astfel incat ei sa isi atinga aspiratiile personale. Toti angajatii nostri trebuie sa se astepte la manageri capabili, informati si inspirationali” a declarat Alina Paraschiv HR Specialist Sparkware Technologies.

“Echipa din care fac parte, nu este de fapt o echipa, este o familie. Asa ma simt si ei au avut grija de acest aspect din prima zi. Sunt numai oameni tineri, pozitivi, deschisi si relaxati, extrem de bine pregatiti si intotdeauna interesati de succesul echipei, nu cel individual”, spune Alex, angajat Sparkware.

As recomanda cu mare placere Sparkware prietenilor. Motivul este foarte simplu: este un loc minunat in care sa lucrezi, unde ai acces la tehnologii noi, unde se incurajeaza ideile personale, se incearca creerea unui career path pentru angajati, si mai ales unde totul este ca o mare familie.” (Cosmin, angajat Sparkware).

Mai multe informatii despre companie si procesul de recrutare pot fi accesate pe www.sparkware.ro