Angajatori de TOP, cel mai mare targ de cariera din Iasi, are loc saptamana aceasta, vineri si sambata (8-9 noiembrie), la Hotel Traian. Cea de-a doua editie a targului de cariera Angajatori de TOP Iasi este descrisa de: peste 1000 de joburi pentru profesionisti si studenti, 30 de companii de top, 10 workshop-uri si conferinte, sesiuni gratuite de consiliere in cariera pentru participanti si un numar estimat de 5000 de vizitatori.

Angajatori de Top IasiFoto: www.hipo.ro

Targul de cariera va fi deschis vineri, 8 noiembrie intre orele 10.00-18.00 si sambata, 9 noiembrie in intervalul orar 10.00-17.00.

Pentru cele peste 1000 de oportunitati de cariera angajatorii cauta profesionisti cu experienta si candidati entry-level pasionati de domeniile: IT&C, finante - contabilitate, audit, proiectare, inginerie, customer service, asigurari, resurse umane, achizitii, marketing si vanzari.

Cea mai mare parte dintre joburile deschise in cadrul evenimentului Angajatori de TOP sunt pentru cei care vor sa lucreze in Iasi, dar la eveniment participa si companii care recruteaza pentru Bucuresti si pentru alte orase din tara si chiar pentru joburi si programe de internship internationale.

Pentru a-si creste sansele de a obtine unul dintre joburile disponibile la Angajatori de TOP Iasi, le recomandam candidatiilor sa se informeze despre companiile participante pe www.hipo.ro si sa se inscrie la workshop-uri de cariera si conferintele tematice ce vor avea loc in cele doua zile.

In cadrul targului de cariera Angajatori de TOP Iasi, vizitatorii pot aplica pentru o varietate mare de oportunitati de cariera, pot obtine o imagine de ansamblu asupra pietei fortei de munca din Iasi in acest moment si pot participa la:

  • 10 workshop-uri si conferinte: unde vor avea sansa de a interactiona cu angajatori precum: Endava, BeeNear, Edurom, Futures First, Brainspotting.
  • sesiuni de consiliere in cariera gratuite pentru a creste puterea de convingere a CV-ului. La standul CV Clinic vor primi feedback din partea consultantilor in resurse umane cu privire la modalitatile de redactare a CV-ului: continut, forma, greseli de evitat, structura etc.

La editia Angajatori de TOP Iasi au confirmat prezenta companii precum: Continental Automotive, Microsoft, Amazon, P&G, BeeNear, Endava, Futures First, Luxoft, Brainspotting, Adecco, Edurom, Microchip Technology, Sparkware Technologies, TeamNet International, Thales Systems, Arcadis Project Engineering, Capgemini, Mios, National Instruments, VeoFinances, Xerox, SCC Services, Silicon Services.

Lista completa a angajatorilor si detalii despre eveniment sunt disponibile pe www.hipo.ro, la sectiunea Angajatori de TOP Iasi.