USTravel organizeaza in data de 15-16 Februarie 2014, incepand cu orele 10:00, la Hotel Ibis , Gara de Nord, sala Brahms, din Bucuresti un targ de joburi pentru noul sezon Work&Travel Grecia, punand la dispozitia tinerilor romani peste 1500 de locuri de munca din industria ospitalitatii. Vor participa hotelieri de renume din Grecia, precum SANI RESORT si Aldemar Hotels&Spa.

Alexandra PaniciFoto: Hotnews

Pozitiile pentru care se recruteaza sunt ospatar/ospatarita, barman/barmanita, receptioneri, valeti, cameriste, maseuri, ajutori bucatari si bucatari, pentru hoteluri si resorturi exclusiviste de 4 si 5 stele. Durata contractului de munca este intre 3-7 luni, salariile incadrandu-se intre 450-600 euro in functie de postul ocupat si de experienta, masa si cazarea fiind asigurate de catre angajator.

"Candidatul ideal trebuie sa aiba intre 18-35 ani , cu sau fara experienta in domeniul HORECA si cunostinte de limba engleza la nivel conversational. In cadrul acestui targ, participantii vor avea acces la toate detaliile privind programul Work&Travel Grecia direct de la hotelierii greci si vor avea parte de interviuri directe cu angajatorul", a declarat Alexandra Panici, director national de programe USTravel..

Agenda Eveniment:

Prezentare program - incepand cu ora 10:00

Sesiunea de interviuri - incepand cu ora 11:00

Locatia: Hotel Ibis Gara Nord, Bucuresti, sala Brahms