Cu o traditie de 8 ani, evenimentul Angajatori de TOP este unul de referinta pentru piata de resurse umane. Cu fiecare editie, evenimentul concentreaza un procent semnificativ din oferta locurilor de munca prin participarea celor mai mari angajatori din Romania.

Angajatori de TOP - la nivel nationalFoto: Hipo.ro

Planurile targului de cariera Angajatori de TOP pentru aceasta primavara sunt de extindere la nivel national. Astfel, cei care sunt in cautarea unui job pot participa la Angajatori de TOP Timisoara in perioada 14-15 martie, Angajatori de TOP Iasi, 21-22 martie si Angajatori de TOP Bucuresti, in perioada 4-5 aprilie.

Peste 1350 de pozitii deschise in cadrul evenimentului Angajatori de TOP Timisoara. Saptamana viitoare, pe 14-15 martie, la Centrul Regional de Afaceri din Timisoara va avea loc editia cu numarul 4 a celui mai mare targ de cariera – Angajatori de TOP. Editia din aceasta primavara reuneste 40 de companii participante, iar in cele doua zile de eveniment sunt asteptati 5000 de vizitatori. Cele peste 1350 de pozitii deschise de companiile participante acopera o varietate de domenii de activitate, iar cateva dintre departamentele unde vor fi deschise pozitii sunt: dezvoltare software, inginerie, productie, suport tehnic, contabilitate, achizitii, relatii cu clientii. Pentru pozitiile deschise in cadrul acestor departamente companiile angajeaza atat juniori cat si persoane cu experienta.

Dupa editia din Timisoara, pe 21-22 martie are loc, in Iasi, editia locala a targului de cariera Angajatori de TOP. Evenimentul va reuni 30 de companii, angajatori activi din Iasi si peste 5000 de vizitatori, in Atriumul Palas Mall. Cu o traditie de 7 ani, evenimentul se desfasoara pentru a treia oara la Iasi, prima editie avand loc in anul 2008, iar cea de-a doua in toamna anului 2013. Angajatori de TOP este o modalitatea prin care vizitatorii pot avea o prima discutie fata in fata cu angajatorii prezenti in cadrul evenimentului.

In luna aprilie Angajatori de TOP revine in Bucuresti pentru cea de–a 16 a editie a proiectului. In perioada 4-5 aprilie evenimentul din Bucuresti va reuni cele mai mari companii din Romania. Ca de fiecare data, vizitatorii au sansa sa aplice pentru o diversitate de oportunitati de cariera, potrivite cu experienta lor si planurile de dezvoltare profesionala. Evenimentul se bucura de prezenta unui numar important de vizitatori, peste 15 000 de persoane inregistrate la cea mai recenta editie Angajatori de TOP Bucuresti.

Cateva dintre companiile pe care le poti intalni in cadrul evenimentelor Angajatori de TOP din aceasta primavara sunt: Alcatel-Lucent, Movidius, Frontier Silicon, Atos IT Solutions and Services, Microsoft, RapidSolution Software, ProCredit Bank, Infobest, Digital Education, Continental, Valeo Lighting Injection, StarEdition, buw, Accenture, McDonald's Romania, Toluna, Autoliv, Endava, Thales Systems, Stefanini, Brainspotting, MiOS Romania, Unicredit Business Integrated Solutions, Xerox, SCC Services Romania, Grupul Renault Romania, 1&1 Internet Development, BRD - Groupe Société Générale, Coca-Cola HBC Romania, Intel, HP, Raiffeisen Bank, British American Tobacco, Ericsson, Bitdefender, Computer Generated Solutions, Oracle, Deutsche Bank Global Technology Bucuresti, JTI, Deloitte, Nestlé, IBM, BCR, BearingPoint, Endava, DB Schenker, L’Oréal Romania, Mavens, Genpact, Luxoft, P&G, PwC Romania, Unilever, Microchip Technology, TELUS International Europe, WNS Romania.

Mai multe detalii despre evenimentele Angajatori de TOP din aceasta primavara pot fi accesate in sectiunile special create pe www.hipo.ro