Connor Neill, profesor in leadership la IESE Business School, va participa pe 26 mai 2014, la Ateneul Roman din Bucuresti la cea de a doua editie a Galei "Leadership Concert".

Connor NeillFoto: Arhiva personala

Organizat de Leadership Events in parteneriat cu BusinessMark, evenimentul reprezinta un adevarat regal de arta si leadership, reunind, in prima parte a galei, personalitati de marca ale mediului de business si cultural romanesc, precum: Printesa Marina Sturdza, Andrea Castronovo (Presedinte BMW Group Europa Centrala si de Sud Est), Sergiu Oprescu (Presedintele Executiv al Alpha Bank Romania), Florin Talpes (CEO Bitdefender).

In cea de a doua parte a "Leadership Concert. The Orchestra Experience", Conor Neill, profesor de Leadership in Comunicare in cadrul IESE Business School ce va avea o interventie structurata drept o simfonie a colaborarii, aducand in atentia audientei importanta liderului pentru obtinerea unor rezultate de excelenta. In demersul sau, Conor Neill va fi sprijinit de Orchestra Camerata Regala si de dirijorul Constantin Adrian Grigore, alaturi de care va demonstra importanta pe care un lider o are prin exemplificarea modului in care actiunile dirijorului influenteaza natura relatiilor de colaborare intre membrii orchestrei.

Potentialul de leadership este un ideal de implicare, in opinia lui Conor Neill, "Daca iti pasa, poti fi lider. Intrebarea <> este o intrebare falsa - intrebarea corecta este: <> Daca stai si astepti ca altii sa preia controlul- esti un lider negativ. Daca intri intr-o incapere furios pentru ca <>, esti un lider negativ. Toate persoanele au un impact asupra nivelurilor energetice din incapere. Poti alege sa contribui la cresterea acestora sau la scaderea lor."

Capacitatea de a influenta si de a conduce o echipa devine, in opinia profesorului IESE Business School, un exercitiu ce tine de puterea propriului exemplu, de comunicare prin actiune: "Comunicarea este foarte importanta, dar nu cuvintele sunt cele mai puternice instrumente de comunicare pe care le detinem. Cel mai bun discurs este <>> - iar oamenii te urmeaza pentru ca viata ta este un exemplu foarte pregnant."

Astfel, principala calitate a unui lider devine integritatea, capacitatea de a lua deciziile in functie de cele mai inalte valori si principii umane: "Integritatea este abilitatea de a spune <> deseori. Integritatea inseamna sa nu gandesti <>, ci <>>"

"Leadership Concert" va avea loc pe data de 26 mai 2014, la Ateneul Roman din Bucuresti, incepand cu ora 17:30. Evenimentul este structurat in 2 parti a cate 90 de minute fiecare, dupa terminarea spectacolului toti cei prezenti putand participa un cocktail de networking.

"Leadership Concert" are si o misiune sociala intrucat sustine programele care au ca scop direct imbunatatirea conditiilor de viata pentru copii si persoanele defavorizate, 10% din veniturile din vanzari urmand sa fie donate pentru sprijinirea unor astfel de cauze.

"Leadership Concert" este un eveniment marca Leadership Events organizat in parteneriat cu BusinessMark, oferit de Expense Reduction Analysts si sustinut de BMW Group Romania, ARVAL BNP Paribas Group, ISS Facility Services, DC Tax si New Kopel Group.

Evenimentul este organizat cu sprijinul: Eximtur, ICAP, Zenonni, Artmark, Asociatia Absolventilor INSEAD din Romania, World Class, IE Club Romania, ASEBUSS, ExecEdu, European Professional Women Network, Oxygen Events, CEO Clubs, Kompass, Adina Bigas, Casa Paleologu si Institutul de Control Intern.

Partenerii media ai evenimentului sunt: HotNews.ro, Wall - Street, Agerpres, Ziare.com, Business24, Efin, Kompass, Legal Magazin, Indaco, 9 am, Doingbusiness.ro, Calendar Evenimente,1asig.ro, Promo afaceri, Revista Progresiv, HRB Expert. Catering oferit de Athenee Palace Hilton. Suport logistic oferit de Cargus.