Programul Start-Up Chile, realizat de CORFO prin InnovaChile, cu sprijinul Ministerului Economiei și al Ministerului Afacerilor Externe din Chile, își propune să atragă antreprenori de talie mondială, care se află într-un stadiu incipient al proiectelor lor pentru a-și începe propia afacere în Chile, contribuind la consolidarea mediului de afaceri și la dezvoltarea inovației.

fakepath\logo_chile_altaFoto: Hotnews

Acest grant (in valoare de 40.000 dolari), este oferit persoanelor fizice de orice naționalitate, inclusiv chiliană, care sunt fondatori sau titulari ai proiectului prezentat.

În prezent, a început sesiunea de inscrieri în cadrul programului, care a fost inițiată în data de 3 iunie și se va încheia pe 24 iunie. Termenii de înscriere în program pot fi consultați pe site-ul Start-Up Chilehttp://www.startupchile.org/postula/

Cererile vor fi evaluate de experți în inovație, investitori și antreprenori, în afară de Subcomisia pentru antreprenoriat din cadrul CORFO.

De asemenea, este important să remarcăm organizarea de diverse meetups în diferite orașe din Chile și din lume. Pentru mai multe informații despre programarea acestor întâlniri accesați link-ulhttp://www.meetup.com/startupchile/