Daniel Stan este noul director financiar (CFO) al dezvoltatorului imobiliar Westhouse Group, incepand cu data de 19 noiembrie, potrivit unui comunicat al companiei. Stan preia aceasta functie de la Paul Bashir, directorul financiar al grupului RomReal, actionarul majoritar al dezvoltatorului, care s-a ocupat temporar de operatiunile financiare ale companiei romanesti.

Printre atributiile sale se numara coordonarea echipei Departamentului Financiar, precum si cresterea eficientei operatiunilor financiare ale companiei, asigurarea securitatii financiare si acordarea unui sprijin celorlalte departamente din cadrul firmei.

Daniel Stan, in varsta de 38 de ani, detine o experienta de peste 11 ani in domeniul financiar, inainte de a se alatura echipei Westhouse Group lucrand pe functii similare pentru companii precum Sedesa, Unita – Wiener Staedtische Group, Sara Merkur sau PricewaterhouseCoopers Romania.

Stan absolvit Facultatea de Electronica din cadrul Universitatii Politehnice Bucuresti in anul 1994 si Facultatea de Management din cadrul Academiei de Studii Economice Bucuresti in anul 1998. Intre 1997 si 2001 a urmat cursurile Association of Chartered Certified Accountants din Glasgow, Scotia, iar incepand cu anul 2001 este membru al acestei asociatii.

Westhouse Group detine in prezent aproximativ un milion de metri patrati de teren, iar in aceasta toamna a lansat primele sale trei proiecte rezidentiale, situate in Constanta. Pe termen lung, compania are in pregatire alte 16 proiecte atat în Bucuresti cat si in restul tarii, estimand pana in anul 2014 livrarea a 1.500 de unitati locative pe an.