​Cel mai mare targ de cariera din România revine în Timișoara pe 15-16 martie la Centrul Regional de Afaceri. Angajatori de TOP Timişoara reuneşte 70 de companii, angajatori din zone foarte variate și mulți jucători din domeniile precum: inginerie, IT, servicii financiar-bancare, retail, automotive și logistică.

Angajatori de top - TimisoaraFoto: Catalyst Solutions

​Ediția cu numărul 14 Angajatori de TOP Timișoara le propune candidaților rolul de turiști în „Orasul joburilor”. Evenimentul Angajatori de TOP se transformă pentru 2 zile în locația „must visit”, un oraș pe care niciun candidat în căutarea unui loc de muncă nu trebuie să îl rateze. Conceptul acestei ediții, „Orasul joburilor”, le prezintă candidaților o destinație de „călătorie” care îi aduce mai aproape de a obține jobul dorit. Pe 15-16 martie, candidații pot vizita standurile companilor, 70 de angajatori pe harta obiectivelor turistice și pot aplica la peste 3000 de joburi in Timisoara, programe de internship sau management trainee. Oportunitățile de carieră în domenii extrem de variate, prestigiul companiilor prezente, volumul joburilor, zona de conținut dedicată workshop-urilor și conferințelor și posibilitățile de networking definesc Angajatori de TOP ca fiind cel mai important târg de carieră din Banat.

Indiferent de tipologia de „turist”: începător, experimentat sau avansat, candidații au două zile în care să viziteze toate „obiectivele turistice”:

• „Cartierele” din cadrul Angajatori de TOP: IT&C, Inginerie, Vânzări, Retail, Automotive, Finance&Banking, FMCG, Marketing&Comunicare

• Zeci de skillshop-uri și conferințe care îi vor ajuta în dezvoltarea profesională și personală, sesiuni cu ajutorul cărora se pot transforma în “turiști avansați” în căutarea unui loc de muncă.

• Pasionații de IT au posibilitatea de a participa la a 10-a ediție TechTalks Timișoara. Cei care sunt interesați de ultimele inovații în materie de tehnologie se pot înscrie la conferința Java & Emerging Technologies, Smart Everything and QA&Testing susținute de companiii partenere precum: Virtual7, ATOSS, SAP, Draxlmaier, Continental, Veoneer, Visteon, Wipro Technology, Plan.net, BeeSpeed subsidiara ZF, speakeri locali și internaționali. Accesul se face pe bază de preînscriere pe www.hipo.ro pentru fiecare conferință sau techlab în parte.

• La standurile companiilor pot interacționa cu specialiști în recrutare care le pot oferi informații utile cu privire la cum poate evolua cariera lor și cum pot face trecerea de la turist, la “locuitor cu acte în regulă” în cadrul companiei respective;

• O vizita la standul CV Experts le va oferi candidaților o sesiune de consiliere gratuită. Vizitatorii evenimentului vor avea ocazia să își îmbunătățească CV-ul din punct de vedere continut, aspect, relevanță în raport cu angajatorii la care vor aplica. Specialiștii în recrutare le vor oferi feedback candidaților și vor veni cu sfaturi despre cum pot atrage atenția angajatorilor prin intermediul CV-ului.

Câțiva dintre angajatori care pot fi întâlniți pe 15-16 martie la Centrul Regional de Afaceri sunt: Akwel Automotive, Atoss, BeeSpeed subsidiara ZF, Bosch Service Solutions, Coca-Cola HBC Romania, Continental, DM Drogherie Markt, Draexlmaier Group, Dynata, Elektrobit, Faulhaber Motors, Flex, HELLA, Kaufland Romania, Kimball, Lidl Romania, Mahle, Microsoft, Nokia, ProCredit, Raiffeisen Bank, RapidSolution, REWE Romania - Penny Market, Rossini Sleeve Technologies, SAP, Te Connectivity, Toluna, Veoneer, Virtual 7, Visteon, Walter Group, Wipro Technology.

Cei care vor să facă o vizită în Orașul Joburilor – Angajatori de TOP Timișoara se pot înscrie la eveniment folosind butonul de înscriere accesibil la sectiunea dedicată evenimentului, pe www.hipo.ro. Biletul de intrare în Orașul Joburilor este gratuit, în baza unui CV Barcode pe care îl pot accesa din contul lor pe www.hipo.ro Avantajul oferit de aplicarea cu CV-ul Barcode este că angajatorii vor avea acces la ultimele variante ale CV-urilor. În plus, dacă, după discuţia purtată la standul companiei un candidat va face modificări în CV, compania va avea acces la varianta actualizată a CV-ului.

Mai multe detalii despre târgul de joburi Angajatori de TOP Timișoara pot fi accesate pe portalul de carieră www.hipo.ro, la secțiunea dedicată evenimentului: https://www.hipo.ro/locuri-de-munca/angajatoridetop/timisoara/