​Pe 5-6 aprilie la Sala Palatului are loc cel mai maretârg de carieră - Angajatori de TOP. Evenimentul din această primăvară înregistrează peste 6000 de oportunități de carieră oferite de 130 de companii participante.

Angajatori de top - BucurestiFoto: Catalyst Solutions

Angajatori de TOP le propune candidaților un nou concept. Pentru 2 zile, cei care sunt în căutarea unui job pot vizita Orașul Joburilor, destinația care îi aduce mai aproape de a obține jobul dorit. Standurile celor 130 de angajatori sunt obiectivele turistice unde pot afla informații despre cele peste 6000 de joburi in Bucuresti, programe de internship sau management trainee la care pot aplica. În plus, vizitatorii evenimentului pot participa la zeci de skillshop-uri și conferințe.

Pasionații de IT au posibilitatea să participe la o serie de sesiuni tehnice - techtalks-uri, pe subiecte precum: Java, Emerging Technologies, Smart Everything sau Testare; să învețe din cele mai interactive studii de caz de pe piața locală și internațională din industria IT&C. Participarea este gratuită, însă locurile sunt limitate.

Care sunt companiile cu cele mai multe joburi deschise la Angajatori de TOP? Ediția aceasta Angajatori de TOP înregistrează un record al numărului de joburi deschise de companiile participante. Din informațiile primite de la reprezentanții companiilor, pe 5-6 aprilie, la Sala Palatului vor fi companii care au și peste 400 de joburi deschise. În total vor fi peste 6000 de oportunități de carieră în domenii extrem de variate, iar topul celor 20 de companii cu cele mai multe joburi deschise cuprinde:

1. Gi Group

2. Genpact

3. Groupe Renault România

4. Deloitte Audit Delivery Center

5. Accenture

6. Societe Generale European Business Services

7. BCR

8. Orange România

9. Automatic Data Processing (ADP)

10. Veeam Software

11. Hornbach

12. Stefanini România

13. Kellogg România

14. Huawei Enterprise România GSC

15. Zentiva

16. P&G

17. Enel România

18. METRO Cash&Carry

19. dm drogerie markt

20. Adecco

Topul companiilor cu cele mai multe oportunități de carieră deschise în cadrul Angajatori de TOP a fost realizat în baza răspunsurilor primite la chestionarul transmis companiilor participante. Din experiența edițiilor anterioare, sunt companii cu volume foarte mari de recrutare care nu pot face publice aceste informații.

Cei care vor să facă o vizită în Orașul Joburilor – Angajatori de TOP București se pot înscrie la eveniment folosind butonul de înscriere accesibil la sectiunea dedicată evenimentului: https://www.hipo.ro/locuri-de-munca/locuri_de_munca/116751/Inscriere-Angajatori-de-TOP Biletul de intrare în Orașul Joburilor este gratuit, în baza unui CV Barcode pe care îl pot accesa din contul lor pe www.hipo.ro Avantajul oferit de aplicarea cu CV-ul Barcode este că angajatorii vor avea acces la ultimele variante ale CV-urilor. În plus, dacă, după discuţia purtată la standul companiei un candidat va face modificări în CV, compania va avea acces la varianta actualizată a CV-ului.

Mai multe detalii despre târgul de joburi Angajatori de TOP pot fi accesate în secțiunea dedicată evenimentului: https://www.hipo.ro/locuri-de-munca/angajatoridetop/bucuresti/