Ținta oricărui manager de top este o carieră internațională, iar odată cu implementarea sistemului de lucru remote, oportunitățile de locuri de muncă la nivel global au devenit mult mai variate și mai accesibile. Pentru a se pregăti pentru o astfel de experiență și a-și îmbunătăți abilitățile profesionale, mulți manageri aleg să urmeze cursurile unui Executive MBA, program care face diferența pe piața internațională a joburilor.

Oana FilipescuFoto: WU Executive Academy

Oana Filipescu, Business and Process Transformation Practice Director în cadrul UBS, cea mai mare bancă din Elveția, a absolvit anul trecut programul Executive MBA Bucharest oferit de WU Executive Academy. Cu o experiență de 14 ani în domeniul financiar, Oana a făcut parte din proiecte cheie de dezvoltare și transformare strategică pentru unele dintre cele mai importante bănci europene, precum Raiffeisen, BCR Erste sau Société Générale. Cursurile de EMBA i-au oferit cunoștințele și inspirația necesare pentru a face pasul spre un rol internațional de senior manager.

„Programul de EMBA a fost o experiență cu adevărat transformatoare pentru mine, care m-a îmbogățit în nenumărate moduri. În primul rând, programul a fost un mediu de idei noi pe care le-am putut explora și aduce în compania în care lucrez și o sursă incredibilă de inspirație și energie, obținute după fiecare sesiune avută în clasă alături de colegii mei. În calitate de lider, trebuie să creezi o viziune pentru echipa ta și, în plus, ai nevoie și de energie pentru a-i îndruma spre realizări, iar eu le-am primit pe ambele”, afirmă Oana.

Aceasta adaugă, „pe parcursul programului mi-am lărgit domeniul de expertiză cu noi activități inovatoare, precum crearea unei echipe de dezvoltare tactică în cadrul Société Générale iar, la scurt timp după absolvire, mi s-a oferit oportunitatea de a mă alătura UBS Zurich. Mi-am extins rețeaua cu colegi dintr-o varietate de industrii, cu care pot împărtăși și schimba păreri despre diferite aspecte profesionale. Nu în ultimul rând, am câștigat mentori excepționali care mi-au ghidat călătoria și mi-au ușurat deciziile în momente profesionale sau de viață majore.”

Programul WU Executive MBA Bucharest a deschis sesiunea de burse de studiu în valoare de 200.000 de euro pentru noua sesiune, care va începe în toamnă.

Prezent pe piaţa românească din anul 2006, WU Executive MBA Bucharest este singurul program din România triplu acreditat - EQUIS, AACSB și AMBA și se adresează profesioniștilor care dețin minim 5 ani de experiență de management.

Bursele se acordă în ordinea aplicațiilor și pe baza dosarului de înscriere în program, înscrierile având loc până la data de 15 septembrie 2021. Informații complete sunt disponibile pe WU Executive Academy.