Mars Romania, ce activeaza pe piata batoanelor de ciocolata si a hranei pentru animalele de companie, l-a numit pe Tomasz Pawlowski in functia de general manager al companiei. Pawlowski preia conducerea Mars dupa ce, in ultimii doi ani, a detinut functia de director de vanzari pentru regiunea tarilor baltice.

Tomasz Pawlowski, in varsta de 40 de ani, este un specialist in domeniul vanzarilor, avand o experienta de 15 ani in cadrul companiei Mars.

Dupa absolvirea facultatii, Pawlowski a decis sa se alature echipei Mars, incepandu-si cariera ca reprezentant vanzari, pe o pozitie de entry-level. Cu timpul, Tomasz Pawlowski a fost promovat area sales manager, regional sales manager pentru zona de nord-vest si sud a Poloniei, devenind apoi field sales manager pentru Polonia si ulterior national key account pentru Polonia.

In anul 2005, acesta a preluat functia de director de vanzari pentru regiunea tarilor baltice.

"Cariera mea este strans legata de Mars intrucat, de-a lungul anilor, am avut ocazia de a lucra pentru aceasta companie in trei tari in afara de Polonia. Romania este cea de-a patra tara in care ma alatur echipei Mars si astept cu nerabdare sa lucrez alaturi de echipa de aici pentru a ne consolida pozitia de lider pe care o detinem deja pe piata locala a batoanelor de ciocolata si a hranei pentru animalele de companie” a declarat Tomasz Pawlowski.

Mars Incorporated produce unele dintre cele mai importante produse din categorii precum: dulciuri, produse alimentare si produse pentru animalele de companie. Compania are de asemenea unitati de afaceri pentru bauturi racoritoare, sanatate si nutritie. Compania opereaza in peste 65 de tari si are peste 40.000 de parteneri la nivel mondial, iar cifra globala de vanzari a companiei depaseste 21 miliarde dolari anual. Infiintata in 1911, are in portofoliu marci precum Milki Way, M&M, Snickers, Mars, Uncle Ben's, Pedigree si Whiskas.