DiRent Romania, companie ce activeaza in sectorul leasing-ului operational, are de saptamana trecuta un nou director general, si anume Effie Valsamaki, potrivit unui comunicat al institutiei. Anterior, aceasta a ocupat functia de al doilea administrator al operatiunilor companiei grecesti in Romania, cu atributii egale cu cele ale directorului general.

Effie Valsamaki s-a alaturat echipei din Romania in urma cu un an si jumatate.

“DiRent Romania, in noua formula de management, se angajeaza sa tripleze pana la sfarsitul acestui an numarul de clienti pe care compania ii are in prezent", a spus Effie Valsamaki.

Inainte de a intra in echipa de management a DiRent Group, Effie Valsamaki a activat in companii internationale din tari precum Franta, Olanda, Spania, Marea Britanie si Polonia.

DiRent a fost infiintata in Grecia in 1998 si activeaza in sectorul leasing-ului operational. Compania greceasca a demarat operatiunile pe piata din Romania in aprilie 2006 cand a deschis la Bucuresti o sucursala. Anul trecut, cifra de afaceri a companiei a fost de doua milioane de euro, iar potrivit propriilor estimari detine o cota de piata de 5%.