Compania farmaceutica Walmark Romania l-a numit pe Catalin Vicol in functia de director general, in vreme ce Horia Vilcu, fostul director general al filialei din Romania, va ocupa pozitia de director general al subsidiarei producatorului ceh de medicamentre din Franta. Schimbarea se va produce incepand cu data de 1 iunie a acestui an, se arata intr-un comunicat al companiei.

Catalin Vicol si-a inceput cariera in 1995, ocupand functii in vanzari si marketing, iar din 2003 s-a alaturat echipei Walmark pe pozitia de director marketing.

Horia Vilcu s-a aflat la conducerea producatorului ceh in Romania de la intrarea acestuia pe piata locala, in 1997, fiind in prezent desemnat sa deschida noua filiala a companiei din Franta.

Producatorului ceh de produse farmaceutice si suplimente nutritive Walmark a intrat pe piata din Romania in 1997, infiintand compania Walmark Romania. Potrivit propriilor estimari, compania detine in prezent 19,4% din piata locala de profil. Walmark Cehia detine filiale in Slovacia, Polonia, Ungaria, Romania, Bulgaria, Ucraina, Lituania, Letonia si Franta.