Gabriel Bondarenco va fi noul director general al companiei Romcar, reprezentantul Ford in Romania, incepand cu data de 1 iulie 2008. Aceasta numire survine in urma unei schimbari intervenite in structura de management a diviziei TiriacAuto. Catalin Gavra, actualul director Romcar, va prelua functia de director general al TiriacAuto, a anutat compania.

Gabriel Bondarenco s-a alaturat echipei Romcar la inceputul anului 2006, in prezent ocupand functia de director financiar. Absolvent al Academiei de Studii Economice, Facultatea de Finante, Banci, Contabilitate, Gabriel Bondarenco a ocupat timp de zece ani pozitii cheie in departamentele financiare ale mai multor companii importante - KPMG Romania, La Fantana, Omnitech.

“Cunoscand capacitatile de care dispune compania Romcar, impreuna cu care am crescut pe parcursul a 14 ani, sunt convins ca aceasta tendinta ascendenta va continua sub coordonarea domnului Gabriel Bondarenco”, a declarat Catalin Gavra, actualul Director General al Romcar.

Catalin Gavra va prelua functia de director general al TiriacAuto incepand cu data de 1 iulie 2008. Responsabilitatile acestei pozitii vor include conceperea si implementarea strategiei de dezvoltare a retelei de distributie si service TiriacAuto, la nivel national.

Romcar este reprezentantul marcii Ford in Romania din anul 1992 si aduce pe piata romaneasca 14 modele Ford, atat din gama autoturismelor, cat si din cea a autovehiculelor comerciale usoare