60+ ore pe saptamana, mediu de lucru salbatic, compania pe primul loc - asa suna oferta de angajare a unei firme din Statele Unite. Slujba pentru care e postat anuntul este cea de "asistent personal pentru CEO-ul companiei BrainReserve", alias Faith Popcorn, considerata de catre bloggerii de la Gawker drept unul dintre "cei mai rai sefi" din New York.

Salariul oferit este intre 40.000 si 50.000 de dolari pe an, plus beneficii si "o gramada de lucruri de invatat despre Viitorologie, trenduri si marketing".

Persoana care aplica pentru aceasta slujba trebuie sa fie dispusa sa lucreze peste 60 de ore pe saptamana, sa fie atenta la detalii, sa "se dezvolte sub stres" si "sa puna compania pe primul loc". De asemenea, aplicantul trebuie sa fie "nerabdator sa lucreze intr-o atmosfera intensa, incantatoare intr-un loc salbatic".

Potrivit descrierii facute pe pagina electronica a companiei sale, Faith Popcorn este "un viitorolog de renume mondial". La inceputul anilor '90, revista Forbes o prezenta drept "Nostradamus of marketing".

Anuntul de angajare a fost postat pe site-ul de socializare LinkedIn, dupa care a fost preluat de cei de la Gawker. Potrivit blogului, in anul 2007, Faith Popcorn a fost inclusa intr-un clasamant al celor mai "rai patroni din New York".

Unul dintre apropiatii sai a spus despre Faith ca "nu tolereaza munca proasta sau ideile stupide. Cu toate acestea, este bombardata de stupiditate din partea angajatilor sai, incat cateodata rabufneste". In acelasi timp, un angajat anonim de la BrainReserve afirma despre fondatoarea companiei: "creeaza un mediu de lucru care ar trebui anchetat de autoritati - ajutati-ne, va rog".