Angela Cretu a fost promovata drept vicepresedinte Business Model Innovation in cadrul Avon New York, dupa ce a ocupat functia de director general Avon Romania timp de patru ani si jumatate. Din 2007, a detinut si pozitia de lider Avon pentru Europa de Sud-Est. Angela Cretu va conduce la New York o echipa de specialisti care se va ocupa de crearea si implementarea noilor tehnologii in modelul de business Avon, pentru cele 100 de piete unde este prezent grupul american.

Angela Cretu, 34 de ani, devine astfel cel mai tanar vicepresedinte din cei 123 de ani de istorie ai companiei de cosmetice, anunta Avon Cosmetics Romania intr-un comunicat.

“Provin dintr-o echipa in care accentul pe inovatie si curajul de a gandi alternativ au transformat Avon Romania in prima optiune in frumusete - inclusiv pe on-line - si in compania alaturi de care multe femei au descoperit o sansa la o viata mai buna. Grupul de 10 tari cu care am lucrat in SEE a devenit un model recunoscut si apreciat la nivel regional si global, ceea ce a facut fireasca promovarea mea intr-ul rol menit sa aduca toate cele peste 100 de tari Avon intr-o noua era", declara Angela Cretu.

Razvan Diratian, noul coordonator al operatiunilor Avon in Romania si Moldova

"Dupa 4 ani si jumatate ca lider al Avon Romania, sunt fericita sa predau un business care si-a dublat cifra de afaceri si care are o echipa foarte de valoroasa tot unui roman. Astfel responsabilitatile mele pentru Romania si Moldova vor fi preluate de Razvan Diratian, actualul Business Development Manager, ale carui rezultate obtinute in cei 10 ani petrecuti alaturi de echipa Avon Romania il recomanda drept un vizionar in domeniul vanzarilor directe. Razvan Diratian va conduce cele doua tari din pozitia de Commercial Director”, spune Angela Cretu.

In prezent, peste 20 de romani ocupa pozitii de middle si top management in organizatia Avon, peste tot in lume.

AVON – The Company for Women - este lider mondial in domeniul vanzarilor directe de produse cosmetice, cu vanzari de peste 10 miliarde de dolari si peste 45.000 de angajati. AVON aduce frumusete si sansa atingerii idealului de dezvoltare personala femeilor din peste 100 de tari de pe toate continentele, prin cei peste 5,5 milioane de Reprezentanti care au incredere in viitorul vanzarilor directe.