Koen Vanvinckenroye, in prezent director executiv operatiuni si membru al boardului executiv al ING Asigurari de Viata, va prelua de la 1 martie 2010 functia de director general al centrului regional de servicii pentru clientii ING din Europa Centrala de la Cluj-Napoca, a anuntat joi asiguratorul.

Koen Vanvinckenroye este in Romania din anul 2006, dupa ce anterior a facut parte din managementul diviziilor de operatiuni in cadrul ING in Belgia si Grecia. In Romania, Koen Vanvinckenroye conduce departamentul de operatiuni de 4 ani.

Centrul de la Cluj-Napoca este parte a unui un proiect regional ING Insurance Central Europe de imbunatatire a serviciilor pentru clienti si crestere a eficientei activitatii de asigurari de viata in zona Europei Centrale si de Est.

Volumul primelor brute totale subscrise de ING Asigurari de Viata in primele noua luni ale anului trecut au depasit 387,5 milioane lei, in scadere cu 9% fata de aceeasi perioada a lui 2008. In aceeasi perioada asiguratorul a inregistrat un profit brut de 75,5 milioane lei, de 2,3 ori mai mare decat in aceeasi perioada a anului trecut.