KPMG Romania a numit sase noi directori incepand cu data de 1 octombrie, aceste pozitii fiind nou infiintate in cadrul companiei de consultanta. Toti cei sase sunt de nationalitate romana si au fost promovati din interiorul firmei, se arata intr-un comunicat al KPMG.

Cei sase noi directori sunt:

Maria Elisei, director sanatate si industria farmaceutica, care s-a specializat in sanatate si in industria farmaceutica, dar a participat, de asemenea, la numeroase misiuni pentru clienti din diverse domenii. Experienta ei in tranzactii pe pietele de capital include listarea unei companii romanesti la Bursa din Londra.

Tudor Grecu, director servicii financiare, are o experienta de noua ani in KPMG si este specialist in servicii financiare si asigurari. El a activat in departamentul de audit bancar al KPMG si s-a specializat in domenii legate de reglementare in acest sector, ca de exemplu Basel II si cerintele de capital pentru banci.

Angela Manolache, director consultanta contabila si solutii IFRS, lucreaza de noua ani in KPMG, timp in care si-a consolidat experienta intr-o gama larga de domenii contabile - standarde romanesti si internationale, atat cele specifice unor domenii (servicii financiare, telecom, petrol etc.) cat si generale (de ex. consolidari, conversii etc.).

Simona Stavrositu, director sectorul telecom, lucreaza la KPMG de 11 ani si are experienta in coordonarea misiunilor de audit al marilor companii romanesti si internationale care opereaza in Romania si raporteaza situatiile financiare in conformitate cu IFRS, US GAAP si SOX 404. Ea a coordonat misiuni de audit pentru industria petroliera, electronica, software, alimente si bauturi, dar si telecom.

Bogdan Vaduva, director energie si utilitati, s-a specializat in sectorul energetic si a acumulat experienta in acest domeniu in ultimii sase ani. El a fost implicat in misiunile de audit atat pentru clientii locali cat si cei internationali, pornind de la statutul de auditor pentru a deveni consultant intr-o gama larga de domenii, coordonand echipe multi-disciplinare in proiecte majore cu unele dintre cele mai mari companii energetice din Romania. S-a implicat in tranzactii si proiecte de restructurare semnificative in sectorul de electricitate din Romania.

Bogdan Vlad, director pentru extinderea afacerilor, va ajuta companiile care doresc sa isi extinda activitatile sau sa se restructureze. El poate coordona serviciile de consultanta oferite de departamentele KPMG de contabilitate, asistenta juridica, asistenta fiscala, restructurare, evaluari, finantare corporatista si consultanti in procese, astfel incat clientii companiei sa poata lucra cu o singura persoana. De asemenea, Bogdan Vlad are responsabilitati in biroul KPMG de la Chisinau.

KPMG este o retea globala de firme de servicii profesionale care furnizeaza servicii de audit, consultanta fiscala si in domeniul afacerilor. Compania isi desfasoara activitatea in 146 de tari si are 140.000 de angajati in firmele membre din intreaga lume. In Romania si Republica Moldova, KPMG isi desfasoara activitatea in cadrul celor sase birouri din Bucuresti, Cluj-Napoca, Constanta, Iasi, Timisoara si Chisinau si are un numar de peste 600 de angajati si parteneri.