Dan Oprescu a fost numit in functia de director de marketing al Unilever South Central Europe, in urma promovarii lui Fulvio Guarneri in functia de vicepresedinte Brand Building Home and Personal Care al Unilever Rusia, Ucraina si Belarus, incepand cu 1 august 2011, se arata intr-un comunicat al companiei.

Fulvio Guarneri lucreaza in Unilever South Central Europe din martie 2007, cand a preluat functia de Brand Building Director pentru portofoliul de produse alimentare, iar din martie 2009 coordoneaza operatiunile de marketing pentru toate categoriile de produse ale Unilever.

Dan Oprescu are peste 17 ani de experienta in piata bunurilor de larg consum si a mai lucrat in cadrul Unilever in perioada 1998 - 2002. El si-a inceput cariera in 1993, la The Nielsen Company, inainte de a veni la Unilever, in 1998, cand a asigurat managementul marcilor de ingrijire a locuintei si ingrijire personala. In perioada 2000-2002 a lucrat pentru Unilever in Praga, detinand pozitii de Brand Development pentru produse de ingrijire a corpului si produse de ingrijire orala.

In anul 2002, Dan s-a alaturat companiei Japan Tobacco International Romania, in functia de Portfolio, Brand and Trade Strategy Director si a devenit membru in board in iunie 2005. In ultimii 3 ani, Dan a condus divizia Consumer, Marketing si Research&Development a companiei Hochland Romania si Polonia.