Facultatea de Stiinte Economice, Universitatea din Oradea in calitate de coordonator inter-regional, in parteneriat cu: Universitatea de Vest din Timisoara - Facultatea de Economie si de Administrare a Afacerilor si Universitatea "Stefan cel Mare" Suceava - Facultatea de Stiinte Economice si Administratie Publica, in cadrul proiectului "Practica studentilor economisti. Parteneriat inter-regional pe piata muncii intre universitati si mediul de afaceri" (acronim PRACTeam), proiect cofinantat din Fondul Social European - "Investeste in oameni!", Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 - 2013; Axa prioritara 2 "Corelarea invatarii pe tot parcursul vietii cu piata muncii"; Domeniul major de interventie 2.1 "Tranzitia de la scoala la viata activa", Contract: POSDRU/90/2.1/S/64150, Valoarea totala a proiectului: 20.941.500 lei, Perioada de implementare: 01.10.2010 - 30.09.2013, Manager de proiect - Prof. univ. dr. Anca DODESCU, anunta premierea celor mai buni studenti economisti din trei universitati: Universitatea de Vest din Timisoara, Universitatea "Stefan cel Mare", Suceava si Universitatea din Oradea in cadrul Galei PRACTeam.

Premierea celor mai buni studenti economisti, in urma desfasurarii stagiilor de practica, a avut loc Vineri, 29 iulie 2011, in Aula Magna a Universitatii din Oradea, in cadrul Galei PRACTeam de la nivel inter-regional.

In cadrul acestui eveniment, alaturi de cei mai buni studenti economisti de la Facultatea de Stiinte Economice, Universitatea din Oradea, au participat si cei mai buni studentii de la Facultatea de Economie si de Administrare a Afacerilor, Universitatea de Vest din Timisoara si Facultatea de Stiinte Economice si Administratie Publica, Universitatea "Stefan cel Mare", Suceava, recomandati pentru premiere de catre cele trei universitati in cadrul unor evenimente similare - Gala PRACTeam, desfasurate in perioada 11 - 27 iulie 2011, la Timisoara, Suceava si Oradea.

In cadrul evenimentului inter-regional Gala PRACTeam, au fost acordate un numar total de 42 de premii, in valoare neta totala de 44.730 lei astfel:

  • 3 Premii de excelenta  - pentru performante deosebite demonstrate pe parcursul stagiului de practica;
  • 36 Premii I pentru rezultate exceptionale obtinute pe perioada stagiului de practica;
  • 3 Premii concursul "Idei de imbunatatire a activitatii organizatiei gazda a stagiilor de pregatire practica".

De asemenea, in cadrul acestui eveniment, reprezentantii universitatilor partenere in proiect au anuntat lista studentilor care vor beneficia de stadii de internship in firmele din judetul Bihor, Timis si Suceava, stagii care se vor desfasura in perioada august - septembrie 2011.

Lista nominala a studentilor premiati se regaseste postata pe site-ul proiectului www.practeam.ro, sectiunea Gala PRACTeam.

Pentru informatii suplimentare: www.practeam.ro

Contact: contact[at]practeam.ro