Va fi crestere reala in 2012 sau va fi stagnare? Vor face managerii romani angajari? Sau, din contra, scenariul e, mai degraba, rezervat? Cum vad doi antreprenori care au cladit de la firul ierbii afaceri de milioane de euro - discutam online cu Mihai Marcu si Lucian Butnaru, doi dintre fondatorii unui apropiat summit romanesc de business - Romanian Business Leaders Summit - RBLS. Cat de mult sunt luati in seama oamenii de afaceri, la modul real, si nu doar cand e vorba de taxele pe care Statul le ia de la ei? Mihail Marcu si Lucian Butnaru au raspuns intrebarilor cititorilor HotNews.ro.

Mihail Marcu si Lucian Butnaru, fondatori RBLSFoto: Hotnews

Carte de vizita Mihail Marcu

Mihail Marcu este presedintele companiei Medlife, cel mai mare operator de servicii medicale private de pe piata locala de profil activeaza in Romania din 1996.

Compania a reusit sa atraga in 2006 prima si cea mai mare investitie straina de calibru – IFC – divizia de investitii private a Bancii mondiale care a preluat 20% din MedLife.

Detalii despre Mihail Marcu.

Pe site-ul summitului, Mihail Marcu se prezinta ca "antreprenor, navigator si membru fondator" al summit-ului. Marcu spune ca "sute de mii de oameni primesc salarii de la companii private. Bugetul este alimentat in cea mai mare proportie cu taxe de la aceleasi companii. Mii de lideri din business misca lucrurile in Romania. Si niciunul dintre ei nu conteaza. E absurd. Vrem sa facem apel la aceasta voce colosala, sa punem la un loc liderii pentru a restabili domnia performantei si a competentei".

Carte de vizita Lucian Butnaru

Lucian Butnaru este un tanar antreprenor (33 de ani) care a condus timp de 13 ani businessul Tech Team Akela, unul dintre jucătorii mari de pe piaţa locală de outsourcing IT, care a preluat de la 1 august conducerea ZebraPay, companie ce intermediază plăţi electronice pentru consumatori finali (plăţi facturi, reîncărcare cartele GSM).

Nu ratati summitul de Romanian Business Leaders Summit, 3 februarie 2012, Bucuresti.

Detalii, pe pagina dedicata evenimentului.