VBS - Business Solutions va invita sa participati la simpozionul despre excelenta in relatia cu clientii - "Management for Customer Service Excellence" in data de 14 Iunie 2012 intre orele 10:30 - 18:30 la Capital Plaza - Bucuresti. "Angajatii care relationeaza direct cu clientii fac mai mult decat sa aduca venituri firmei, reprezinta imaginea companiei in piata, iar daca reclama negativa ridica costurile pierderii unui client la sume exorbitante, efectul cauzat de pierderea renumelui printr-un serviciu neprietenos este devastator", declara Cosmina Voichita Mesesan, Manager VBS - Business Solutions, principalul organizator al evenimentului.

In cadrul evenimentului veti afla de la cei mai buni speakeri in domeniu tainele fidelizarii clientilor, avand in vedere:

-Puterea leadership-ului intr-o companie orientata catre client

-Marketingul prin educarea clientului

-Implementarea unei campanii eficiente de mystery shopping

-Restaurarea increderii prin gestionarea corecta a reclamatiilor

-Ce nu se spune niciodata despre excelenta

-Cand vanzarea si negocierea omoara relatia cu clientul

-Relatia client-furnizor, un "organism viu"

-Imbunatatirea serviciului Clienti prin managementul performantei

-Customer Care for "little clients"

-Excelenta in turismul romanesc: offline versus online

"Este vital ca fiecare companie sa constientizeze importanta loializarii clientilor in crearea si mentinerea unei afaceri de succes, prin investitia in perfectionarea continua a angajatilor sai, pentru a oferi de fiecare data un serviciu exceptional. Angajatii care relationeaza direct cu clientii fac mai mult decat sa aduca venituri firmei, reprezinta imaginea companiei in piata, iar daca reclama negativa ridica costurile pierderii unui client la sume exorbitante, efectul cauzat de pierderea renumelui printr-un serviciu neprietenos este devastator", declara Cosmina Voichita Mesesan, Manager VBS - Business Solutions, principalul organizator al evenimentului.

"Leadeship-ul intr-o organizatie orientata spre client se simte si se vede atat la fiecare om care reprezinta compania cat si in fiecare actiune a acesteia. De aceea este important sa dezvoltam un spirit de "a ne pasa" de client mai mult decat a ne pasa de obiective, target-uri si indicatori. Sigur ca si acestea sunt importante insa fara clienti sau cu clienti nemultumiti care se indreapta spre concurenta nici nu mai avem despre ce discuta si analiza cu privire la obiective, target-uri, etc. Mai mult, o puternica cultura organizationala orientata spre client este mai greu de copiat de catre concurenta si poate fi un avantaj competitiv insemnat in zilele noastre ", relata Cristian Fertea, trainer si dezvoltator Academia Succesului.

"Pare mult mai usor sa construim si sa mentinem o relatie, decat sa vindem si sa negociem. Targetul de vanzari si pretul sunt doua elemente de presiune constanta in relatia cu clientii. Ce se poate face pentru a vinde suficient de mult si a negocia suficient de bine, si totusi sa mentinem relatia cu clientii? Daca ai o problema pe care vrei sa o rezolvi, vino alaturi de noi pentru a cauta cele mai potrivite solutii pentru tine", mentiona Vlad Dutescu, manager Sandler Training in Romania

Evenimentul este dedicat companiilor orientate catre client: manageri, antreprenori, directori de resurse umane, vanzari, customer care.

Simpozionul Management for Customer Service Excellence va reuni cei mai importanti speakeri din domeniu: Cosmina Voichita Mesesan ¬ General Manager, VBS - Business Solutions; Ovidiu Atanasiu ¬ Senior Consultant Accelera Business Strategy ; Vlad Dutescu ¬ Manager Sandler Training in Romania; Florin Barhalescu ¬ Director general Icar Tours; Adelina Cirstea ¬ Fondator ShareExperiance, Manager dezvoltare Point Consulting; Cristian Fertea ¬ Trainer si dezvoltator Academia Succesului; Diana Matache ¬ Business development executive Dent Estet; Cristian Carstoiu ¬ Fondator Audiosfera; Adrian Brudan ¬ Manager solutii peformanta strategica Acumen Integrat

PROGRAM EVENIMENT:

A."Management for Customer Service Excellence"

10.30 ¬ 11.00: Welcome Coffee

11.00 ¬ 13.00: Partea I - Simpozion

13.00 ¬ 13.30: Business Coffee & Networking

13.30 ¬ 15.30: Partea II - Simpozion

B."Fidelizarea clientilor incepe la o cafea"

15.30 ¬ 16.00: Business Coffee & Networking

16.00 ¬ 18.30: Schimb informational I / II (2 sesiuni de discutii)

Studii privind satisfactia clientilor

INVESTItIE EVENIMENT:

Participanti:

500 Ron / persoana - la inscrierile facute pana in 11 Iunie (in limita locurilor disponibile)

Discount 10% pentru min. 3 persoane inscrise de la aceeasi companie

Cod Promotional: CLIENT - 15% Discount

Fiti Sponsor la eveniment!

700 Euro + tva (pana in 9 Iunie)

-Expunere roll-up/ banner in sala de conferinta,

-Inserare sigla in prezentare ¬ sectiunea sponsori,

-Brosura in mapa de prezentare,

-Participarea gratuita la eveniment (2 persoane)

Cod Promotional: CLIENT - 15% Discount

Pentru DETALII si INSCRIERI, va rugam sa contactati organizatorii la:

Tel: 0725.92 86 00 / 0751.09 00 12

E-mail: voichita@solutiideafaceri.ro; solutii@solutiideafaceri.ro

www.solutiideafaceri.ro / www.fidelizareclienti.blogspot.com