Inalti reprezentanti ai Secretariatului International al NATO vor prezenta in 29 iunie, de la ora 9.00, la sediul MAE, detalii relevante privind procedurile de achizitii specifice noului sediu, criteriile de indeplinit, precum si modalitatile concrete prin care companiile si firmele romanesti interesate se pot implica in construirea Cartierului General al NATO de la Bruxelles.

Domeniile de activitate pentru care vor fi organizate licitatii internationale vizeaza:

  • achizitionarea de echipamente de informare si comunicatii,
  • mentenanta si functionarea noului sediu (inclusiv firme furnizoare de servicii de salubritate, intretinere si service pentru utilitati, mobilier, finisaje in constructii, instalatii),
  • servicii de consultanta.

In plus, reprezentantii NATO vor prezenta si alte oportunitati oferite de programul de achizitii al NATO, privind echipamente si utilitati cu destinatie de aparare pentru unele obiective specifice ale NATO.

Companiile si firmele romanesti interesate au posibilitatea sa se inscrie pentru a participa la eveniment la adresa de email dps@mae.ro, precizand tema, numele participantului, seria si numarul CI/BI, precum si compania sau firma pe care o reprezinta si domeniul de activitate al acesteia.

Programul reuniunii va fi publicat pe pagina de internet a MAE, la adresa www.mae.ro. Ministerul recomanda ca participarea la conferinta sa fie a cate unui reprezentant la un nivel cat mai inalt (nivel decizional) si cunoscator al limbii engleze, avand in vedere ca lucrarile seminarului se vor derula in limba engleza.

Nu se percep taxe de participare, iar procedura de inscriere se inchide la 22 iunie 2012, orele 16:00.