Cum functioneaza relatia dintre antreprenorii romani si fondurile de private equity? Care sint asteptarile de ambele parti? Care sint nisele pe care se concentreaza fondurile? Irina Anghel, expert in fonduri de venture capital, a discutat online cu cititorii HotNews.ro marti de la 15.00 despre relatia dintre antreprenorii romani si fondurile de investitii.

Irina AnghelFoto: Arhiva personala

Carte de vizita Irina Anghel:

- Expert international in fonduri de venture capital

- A fost nominalizata in primele 100 femei din tehnologie in Europa intr-un top publicat de TechCrunch .

- A fost avocat la KPMG si project manager juridic la BERD (Banca Europeana de Reconstructie si Dezvoltare). Ulterior a devenit antreprenor, infiintand propriul cabinet de avocatura specializat in private equity si venture capital. Un an ca Mason Fellow la Harvard, unde a facut cercetare in domeniul impactului fondurilor de private equity si venture capital in dezvoltarea ecosistemelor antreprenoriale si de inovare

- In 2010 a infiintat organizatia neguvernamentala Triple Helix care desfasoara proiecte de incurajare a antreprenoriatului si inovatiei la studenti si antreprenori. Tot atunci a revenit la activitatea de Secretar General al Asociatiei SEEPEA (South Eastern Europe Private Equity Association) si la cea de membru in comitetul reprezentantilor EVCA (European Venture Capital Association).

- Incepand cu 2011 s-a implicat in zona politicilor publice si devine Presedintele Comisiei Ecosistem de Inovare din cadrul Consiliului Consultativ pentru Cercetare, Dezvoltare si Inovare (CDI) care functioneaza in cadrul Ministerului Educatiei si Cercetarii.

Context:

Reprezentantii fondurilor de investitii de tip Private Equity din Sud-Estul Europei se reunesc la Bucuresti, pe 28 iunie 2012, in cadrul celei de-a cincea conferinte regionale anuale, pentru a discuta despre solutiile de dezvoltare a afacerilor in actualul context economic si social. Conferinta e organizata de Asociatia Fondurilor de Private Equity din Sud-Estul Europei (SEEPEA), sub titlul Funding Growth in Turbulent Times. Partnering for New Economic Realities.