O companie franceza lider in domeniul muzicii ambientale vrea sa-si mute angajatii in Romania pe salarii de 360 de euro. Cei care nu accepta vor fi concediati, scrie Le Parisien. Sindicatele spun ca demersul patronilor nu este corect din punct de vedere juridic.

Propunerea i-a luat prin surprindere pe angajatii Mood Media. La mijlocul lunii aprilie, compania si-a transferat activitatea in Romania si le-a cerut angajatilor sa spuna daca sunt gata sa lucreze si ei in tara noastra.

"Am semnat un contract in Franta"

Nu au fost prea incantati. De exemplu, Christine a fost concediata pentru ca a refuzat sa mearga si sa lucreze in Bucuresti. Christine, are cincizeci de ani si opt ani la Mood Media. A fost concediata pentru motive personale.

"Am refuzat sa merg sa lucrez in Romania. Dintr-o data, am fost concediata. Ar fi trebuit sa decida in doua saptamani", spune fosta angajata.

A decis sa angajeze un avocat: "Am semnat un contract in Franta, cu o companie franceza, nu cu o companie romaneasca", spune Christine.

Potrivit paginii sale de internet, Mood Media Group este detinuta de Mood Media Corporation, companie internationala specializata in servicii de marketing senzorial pe pietele din America de Nord, Europa, Asia si Australia.

Produsele Mood Media sunt special concepute pentru a construi o ambianta unica si o identitate comerciala care sa stimuleze si sa fidelizeze clientii.