Siemens SRL anunta ca, incepand cu luna septembrie 2012, noul CEO al companiei este George Catalin Costache, care ocupa aceasta pozitie dupa un mandat de trei ani al lui Cristian Secosan, arata un comunicat al firmei.

GCCFoto: Siemens SRL

Cu o experienta de sapte ani in companie, George Catalin Costache a indeplinit din anul 2010 rolul de Country Division Lead pentru doua divizii Customer Services si Metal Tehnologies ambele facand parte din sectorul Industry, unul dintre cele patru sectoare de activitate ale Siemens SRL.

George Catalin Costache este licentiat al facultatii de Inginerie Hidrotehnica din cadrul Institutului de Constructii Civile Bucuresti si experienta sa in domeniu cumuleaza 26 de ani. Prima functie de conducere a indeplinit-o incepand cu anul 1995, in cadrul Danfoss SRL.

Din 2003 a devenit Country Division Lead pentru doua divizii ale sectorului Industry in cadrul Siemens , Industry Automation si Drive Technologies. In perioada 2009-2010 a fost General Manger al Veolia Water Solutions and Technologies, pentru a reveni din 2010 in compania Siemens. Este casatorit si are doi copii.