Steelcase, lider mondial in industria amenajarii spatiilor de birouri, a deschis miercuri la Cluj-Napoca cel de-al treilea Centru de Servicii Globale al companiei. Acesta va deservi regiunea EMEA (Europa, Orientul Mijlociu si Africa), sediile companiei din SUA si clientii din intreaga lume. Echipa de la Cluj va oferi expertiza IT, servicii de suport prin centralizarea operatiunilor financiar-contabile, suport vanzari.

Primul pas facut de Steelcase odata cu sosirea la Cluj a fost consolidarea unei echipe de 50 de profesionisti. Recrutarile vor continua, iar compania cauta sa angajeze, in principal, specialisti in IT, servicii financiare, suport vanzari si alte servicii, se arata intr-un comunicat al companiei.

Brandul Steelcase este prezent pe piata romaneasca de 17 ani, prin intermediul distribuitorului sau, compania COS (Corporate Office Solutions) din Bucuresti. Steelcase mai detine Centre de Servicii Globale in Kuala Lumpur, Malaezia, si Monterrey, Mexic. Sediul central al companiei este in Grand Rapids, Michigan, SUA.