Negocierile dintre reprezentantii OPSPI si avocatii lui Dan Diaconescu au fost intrerupte pentru o ora si jumatate. "Am solicitat o pauza de o ora si jumatate", a declarat Daniel Fenechiu, avocatul lui Dan Diaconescu. Fenechiu a mai spus ca au solicitat reprezentantilor statului niste date de natura fiscala si informatii privind stadiul datoriilor si stadiul litigiilor aflate pe rol. Fenechiu sustine ca acestea sunt date care nu pot fi gasite in informarile Oltchim catre BVB.

Dan Diaconescu nu a avut niciodata banii pentru privatizarea Oltchim, a declarat luni premierul Victor Ponta, care a spus ca "de astazi circul trebuie sa inceteze" iar guvernul are obligatia sa reporneasca procesul de vanzare pentru a realiza o privatizare de succes la inceputul anului viitor.

"De astazi circul trebuie sa inceteze, luam act de faptul ca cineva si-a batut joc de oamenii de la Oltchim, ca altcineva, Videanu si ai lui l-au bagat in fata pe Dan Diaconescu", a spus Victor Ponta.

El a precizat ca guvernul are obligatia, incepand de acum, sa realizeze planurile de salvare a combinatului pentru urmatoarele sase luni, astfel incat la inceputul anului viitor sa se poata incheia o "privatizare de succes cu o companie seriosa".