OMV Petrom se va implica in finantarea echipei de handbal feminin Oltchim Ramnicu Valcea pentru sezonul competitional actual, au declarat pentru HotNews surse guvernamentale. Contractul va fi semnat de ambele parti, zilele urmatoare, in prezenta autoritatilor locale si guvernamentale, sustin sursele citate.

Contactat de HotNews, Nicolae Luca, vicepresedintele clubului, a spus ca nu poate sa confirme si nici sa infirme informatia.

Fostul director general al SC Oltchim, Constantin Roibu, a declarat, in urma cu doua saptamani, ca situatia de la campioana Romaniei la handbal feminin este extrem de dificila, precizand ca daca nu va exista bugetul necesar, formatia valceana nu va incepe Liga Campionilor.

"Nu se pune problema sa vindem jucatoare, aici nu e ca la fotbal. Noi am luat jucatoare libere de contract, nu am platit nimic pe ele. In plus, majoritatea au contracte pe un an, doi, cine iti da banii necesari sa poti tine apoi echipa? Nici la reducerea contractelor nu ne gandim, nu ar fi corect fata de ele. Au venit aici pe baza unor promisiuni, acum sa venim sa le spunem ca nu mai e posibil... Nu ar fi corect. Daca nu vom avea bugetul necesar, nu vom incepe Liga Campionilor si le vom lasa pe fete sa se transfere la alte echipe unde sa poata juca. Vom fi total corecti fata de ele", a spus Roibu.