Dan Diaconescu nu va semna contractul de vanzare-cumparare a combinatului Oltchim in aceasta seara (n.red. 28 sept.), discutiile urmand sa fie reluate luni dimineata.

Dan Diaconescu a ajuns vineri seara la Ministerul Economiei, pentru o noua runda de negocieri in privatizarea Oltchim, afirmand ca banii au fost intotdeauna la dispozita guvernului, dar "mai trebuie ca si dl Ponta sa vrea acesti bani".

  • Dan Diaconescu nu a putut dovedi pana in acest moment faptul ca detine cele 45 de milioane de euro pentru plata actiunilor Oltchim.

"Noi vrem sa semnam de vinerea trecuta, din pacate nu putem sa ne lasam trasi pe sfoara de guvernanti. Om fi noi prostimea tarii, sau reprezentatii prostimii, sau alienati mintali, dar nici chiar asa", a spus el, precizand ca va continua negocierile, dar nu se stie nici acum daca termenul de zece zile se refera la zile lucratoare sau nelucratoare.

Dan Diaconescu a solicitat aceleasi conditii ca investitorii de la Sidex, Petrom si alte mari companii romanesti care au fost vandute.

"Sper ca lucrurile sunt clare desi ceilalti parteneri au incalcat toate clauzele de confidentialitate. Banii au fost si inainte, sunt inca si vor fi permanent la dispozitia guvernului. Mai trebuie ca si dl Ponta sa vrea acesti bani".