Tarom precizeaza ca toate cursele sale vor fi operate conform planului de zbor, compania infirmand astfel informatiile legate de o posibila greva generala in perioada urmatoare, vehiculate de o parte a presei."In urma informatiilor aparute in presa cu privire la posibilitatea organizarii unor greve in perioada urmatoare, Tarom anunta ca toate cursele sale vor fi operate conform planului de zbor", au precizat, sambata, reprezentantii companiei, citati de Mediafax.

Precizarea vine dupa ce in presa a aparut informatia potrivit careia angajatii Tarom ar urma sa intre in greva generala la 14 noiembrie, deoarece ar fi nemultumiti de noua conducere a companiei.

La inceputul lunii, Consiliul de Administratie al Tarom l-a numit in functia de director general pe Christian Edouard Heinzmann, fost presedinte al Luxair, compania nationala de transport aerian a Luxemburgului. Heinzmann, cetatean belgian cu o experienta de peste 25 de ani in industria aviatica, isi va incepe mandatul la Tarom pe 19 noiembrie cu un contract pe patru ani, avand functia de chief executive officer and accountable manager.

Totodata, Consiliul de Administratie al Tarom l-a numit pe Michael Moriaty in pozitia de director general adjunct, cu functia de chief financial officer.

Moriaty este cetatean britanic si are o experienta de peste 33 de ani in managementul financiar din industria aviatica in Marea Britanie, SUA, Japonia, Tailanda, Bangladesh, Scandinavia, Olanda si Columbia.

El isi va incepe activitatea pe 12 noiembrie, cu un contract pe un an.